CE AS mai DORI....
CE AS mai DORI....
Mi-as dori:
- sa inregistrez documentele vocal, fara sa mai fiu obligat sa scriu de la tastatura nimic, dar nimic.
- sa fac toate declaratiile fara sa folosesc tastatura, daca se poate tot vocal
- sa conectez - vocal - computerul la net si sa-i spun: trimite toate declaratiile lunare acum!
- patronii sa ma roage sa-mi dea salariul si eu sa imi caut agenda sa vad daca mai am loc si pentru ei, si cu un suras superior in coltul gurii sa le spun: cu greu pot sa accept acest lucru dar nu astazi si nici maine, poate, POATE paoimaine. Mai sunati-ma!
- inspectorii de la Garda Financiara sa imi dea spaga ca sa le permit sa se uite in documentele contabile, sau doctorii sa imi bage ca la frizer banii in buzunar ca macar sa ma uit la ei,
Mi-as dori.....
Sunt prea vocal?! sau prea adormit?
- sa inregistrez documentele vocal, fara sa mai fiu obligat sa scriu de la tastatura nimic, dar nimic.
- sa fac toate declaratiile fara sa folosesc tastatura, daca se poate tot vocal
- sa conectez - vocal - computerul la net si sa-i spun: trimite toate declaratiile lunare acum!
- patronii sa ma roage sa-mi dea salariul si eu sa imi caut agenda sa vad daca mai am loc si pentru ei, si cu un suras superior in coltul gurii sa le spun: cu greu pot sa accept acest lucru dar nu astazi si nici maine, poate, POATE paoimaine. Mai sunati-ma!
- inspectorii de la Garda Financiara sa imi dea spaga ca sa le permit sa se uite in documentele contabile, sau doctorii sa imi bage ca la frizer banii in buzunar ca macar sa ma uit la ei,
Mi-as dori.....
Sunt prea vocal?! sau prea adormit?
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Re: CE AS mai DORI....

multi ani....
....
Si Oana ZAVORANU sa fie mama eroina cu 11 copii, sa fac demonstratie in fata guvernului cu o placarda de gat pe care sa scrie intrebator de ce a scazut ajutorul pentru mame ca nu mai poate face fata si ca isi da foc.
....
Si Oana ZAVORANU sa fie mama eroina cu 11 copii, sa fac demonstratie in fata guvernului cu o placarda de gat pe care sa scrie intrebator de ce a scazut ajutorul pentru mame ca nu mai poate face fata si ca isi da foc.
....
O emisiune la ZeroTeVe, moderatoare sa fie Dana Grecu, tema "Invatamantul romanescAlmanahele Aureliei Marinescu intre ucronie si deziderat" invitati, G.B. si evident ..M.V.
Daca se rezolva si problema incalzirii globale, pacea in orientul mijlociu...ca sa nu mai zic de alocarea de resurse limitate pentru nevoi ..nelimitate...chiar o sa traim in cea mai buna dintre lumi !
Paturcai, F-E-L-I-C-I-T-A-R-I !!
Daca se rezolva si problema incalzirii globale, pacea in orientul mijlociu...ca sa nu mai zic de alocarea de resurse limitate pentru nevoi ..nelimitate...chiar o sa traim in cea mai buna dintre lumi !
Paturcai, F-E-L-I-C-I-T-A-R-I !!
Ultima oară modificat Lun Dec 19, 2011 3:48 pm de către eugen01, modificat 1 dată în total.
...şi toate astea le-aţi propus să le introducă informaticienii, în programul SAGA.....

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Sigur ca informaticienilor de la SAGA primele 3 dorinte (am fost si noi copii, pestisorul de aur, trei dorinte....) le sunt adresate, restul sunt ca o "extensie" daca mi se permite termenul informatic......
Dana GRECU?
Oh nu, ea este un fel de Cristi BRANCU, sau ca sa pastram sexul personajului, un fel de Andreea PORA, un George ZAFIU (i-am insirat aici pe acesti oameni pentru ca sunt singurii din lume care primesc salariu numai pentru ca spun tampenii)...nu, nu! Mai bine Oana DOBRE de la Realitatea. Doamnee, e doamna asta un balsam pentru suflet: are dinti frumosi si mari, e blonda E BLONDA dar nu-i E.U., si este foarte isteata; la o emisiune despre omoruri din cazua soferilor bauti, distinsa doamna, JURNALIST, de meserie, intreaba pe prietenul unei tinere care fusese omorata de un "poponet" de Dorobanti in timp ce incerca sa se urce intr-un taxi (pe trotuar): Ai de gand sa te razbuni pe Andrei? (Andrei fiind poponeata de Dorobanti tare-n-tata cu super masina). Oh Doamne, de ce n-am un pistol lung si eficient?
Doamne, ce facem aici?!
Asta a fost offtopic.
...mi-as mai dori (asta ca sa nu mute topicul) ca SAGA sa faca la sfarsit de an o analiza financiara in baza balantei, sa faca un flux de trezorerie, o balanta previzionara pe urmatorii 5 ani (asa cum cer imbecilii de la banci cand te duci sa iei vreun credit), indicatorii financiari....
...mi-as mai dori...
Dana GRECU?
Oh nu, ea este un fel de Cristi BRANCU, sau ca sa pastram sexul personajului, un fel de Andreea PORA, un George ZAFIU (i-am insirat aici pe acesti oameni pentru ca sunt singurii din lume care primesc salariu numai pentru ca spun tampenii)...nu, nu! Mai bine Oana DOBRE de la Realitatea. Doamnee, e doamna asta un balsam pentru suflet: are dinti frumosi si mari, e blonda E BLONDA dar nu-i E.U., si este foarte isteata; la o emisiune despre omoruri din cazua soferilor bauti, distinsa doamna, JURNALIST, de meserie, intreaba pe prietenul unei tinere care fusese omorata de un "poponet" de Dorobanti in timp ce incerca sa se urce intr-un taxi (pe trotuar): Ai de gand sa te razbuni pe Andrei? (Andrei fiind poponeata de Dorobanti tare-n-tata cu super masina). Oh Doamne, de ce n-am un pistol lung si eficient?
Doamne, ce facem aici?!
Asta a fost offtopic.
...mi-as mai dori (asta ca sa nu mute topicul) ca SAGA sa faca la sfarsit de an o analiza financiara in baza balantei, sa faca un flux de trezorerie, o balanta previzionara pe urmatorii 5 ani (asa cum cer imbecilii de la banci cand te duci sa iei vreun credit), indicatorii financiari....
...mi-as mai dori...
- fagarasa176
@p nu crezi ca ar fi trebuit sa'ti exprimi dorinţele AICI
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
E greoi ce visati....
A citi toate hartiile e un efort prea mare.
Am deja proiectul unei masini care va revolutiona contabilitatea: o palnie mare ce se conecteaza la calculator si prin care se introduc hartiile in ordine dezordonata (pot fi amestecate ale tuturor firmelor).
Un malaxor ultrarapid le decodifica, le citeste, le ordoneaza, dupa care se face inregistrarea dupa bunul plac al inspectorilor fiscali.
Ce ziceti?
Daca vreti mai multe, sunati la 112
A citi toate hartiile e un efort prea mare.
Am deja proiectul unei masini care va revolutiona contabilitatea: o palnie mare ce se conecteaza la calculator si prin care se introduc hartiile in ordine dezordonata (pot fi amestecate ale tuturor firmelor).
Un malaxor ultrarapid le decodifica, le citeste, le ordoneaza, dupa care se face inregistrarea dupa bunul plac al inspectorilor fiscali.
Ce ziceti?
Daca vreti mai multe, sunati la 112
-

..inregistrarile sa se faca dupa bunul plac al patronului (totusi ) iar inspectorii fiscali...la malaxor..
sa mai sun la 112 ?

sa mai sun la 112 ?
Am inteles (ma rog atat cat ma duce capu') ca nu se poate o prelucrare automata a extraselor cont banca.Da' .. o reglare automata a Fisei Platitor se poate? in fond..ANAF e unul singur. 

Daaa...storno 6581=4481 sa se "regleze" automat in fisa platitor... 

Multumesc FaragarasA176 pentru atentionarea; nu am vazut topicul respectiv, eram in perioada de "pribegie", perioada in care nu am mai citi forumul cam vreoi 6 luni.
Topcil acela este mult mai inspirat si mai simpatic.
Soft d'or....mmmmmmm ce frumos suna.
Topcil acela este mult mai inspirat si mai simpatic.
Soft d'or....mmmmmmm ce frumos suna.
Mi-aș dori să nu fi existat acel cineva care a inventat și ne-a impus noțiunile de chelt.deductibile, nedeductibile și deductibile limitat...vorba bunicii mele când era nervoasă pe cineva: mânca-l-ar pe dinăuntru să nu se poată scărpina
!

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!