Problema utilizatori

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
ursachim

Problema utilizatori

#1 Mesaj de ursachim »

va rog sa ma ajutati sa inteleg o problema intalnita de o prietena. La utilizatori, la admin, a facut modificare si a introdus datele ei si parola. lucreaza asa de peste jumatate de an. Acum poate intra in program, dar nu mai poate face nimic. I-am spus sa verifice la utilizatori si a spus ca nu mai are bifata nici o casuta (de adaugare, modificare, etc). Cum este posibil. Eu am incercat sa debifez si nu-mi permite acest lucru. Admin trebuie sa ramana cu toate bifate. Va rog sa-mi dati un sfat, cum pot s-o ajut. ea nu se pricepe nici la calculator. A fost sters un fisier? Ce se poate face? Orice incearca sa faca ii apare mesaj care nu-i permite acest lucru.
Multumesc.

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

sa stearga fisierul "oameni" din directorul programului

ursachim

#3 Mesaj de ursachim »

multumesc mult septimiu. eram sigura ca tu imi vei raspunde. ti-am apreciat si raspunsurile de pe conta.ro.
Indraznesc sa te rog sa ma mai ajuti intr-o problema. eu am doua abonamente, dar folosesc saga si pe un calculator unde nu am abonament. am reinstalat sistemul de operare si nu mai reuseam sa rulez programul. am copiat fisierele vfp9r.dll si vfp9renu.dll in directorul saga si a mers, dar numai saga denominat. saga c.2.2 (nedenominat) nu mai pot sa-l deschid. cand fac click pe icon nu reactioneaza deloc. ce pot sa-i fac.
iti multumesc din nou.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Pentru că trebuie să reinstalezi versiunea full a Saga Lite C 2.2
Pentru rularea acestuia este nevoie de vfp8r.dll şi de vfp8renu.dll
Erau postate linkurile pe forum către programele vechi. Dacă nu le găseşti sau dacă acestea nu mai funcţionează poţi solicita, prin mail, celor de la Saga un kit de instalare a acestuia.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ursachim

#5 Mesaj de ursachim »

problema este ca la acel calculator nu am abonament. inseamna ca nu mai am deloc acces la datele respective? sau exista totusi vreo solutie? daca instalez vresiunea full nu imi cere cod de activare?

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Instalează versiunea full a Saga Lite C 2.2. În mod normal dacă datele tale sunt cele din versiunea 2.2.990 şi versiunea full e tot 2.2.990 nu ţi se va cere cod de activare. Dacă totuşi cere cod de activare, dă un mail la Saga.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ursachim

#7 Mesaj de ursachim »

multumesc foarte mult pentru raspunsuri,

Am rezolvat. multumesc, multumesc

Scrie răspuns