cheltuiala cu transportul/combustibilul
-
cheltuiala cu transportul/combustibilul
Solicit ajutorul celor care stiu cum se rezolva legal urmatoarea problema. In anul 2011 un PFA, cabinet medical veterinar, cateva luni a avut un angajat iar restul anului activitatea sanitar veterinara a desfasurat-o numai medicul veterinar, care detine acest PFA. Evident ca cea mai mare parte a activitatii, medicul o desfasoara in teren, la casele oamenilor si la stanile din apropiere (campanii de vaccinare, recoltari proebe sange.s.a). Probleme mea este, ce fel de cheltuiala este transportul desfasurat cu autoturismul inregistrat pe PFA, in conditiile de mai sus? fara a se deplasa...nu poate lucra, nu presteaza servicii veterinare, nu face venituri! Iar masina consuma combustibil pe care patronul il alimenteaza de la pompa...deci ce trebuie sa fac ca aceasta cheltuiala sa fie deductibila? Care este diferenta intre cheltuiala cu transportul si cheltuiala cu combustibilul? Ce documente ar trebuie intocmite pentru a demonstra ca aceasta cheltuiala este deductibila si este o cheltuiala de transport ....ma pune pe ganduri faptul ca in 2011 cheltuiala cu combustibilul nu este deductibila! Multumesc anticipat pentru raspuns.
Re: cheltuiala cu transportul/combustibilul
eu cred ca merge decontat, e in interesul serviciului citeste mai jos:
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=17494
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic.php?f=8&t=17494
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Re: cheltuiala cu transportul/combustibilul
Pe o foaie deparcurs este obligatorie stampila de la destinatie? pentru ca in situatia prezentata de mine,pentru PFA-ul -cabinet medical veterinar, nu am cum sa obin o asemena confirmare prin stampila ca m-am prezentat in x sau y loc! Este un act normativ care prevede in mod expres modul de completare ai foii de parcurs?