Am o salariata cu 01.11.2007 intre timp contractul suspendat pt.crestere copil pana in 2 ani, ( in revisalul vechi nu aparea suspendat am inteles ca doar in cel nou va aparea)reluarea activitatii la implinirea de 2 ani trebuie cu 08.09.2011, nu am actualizat cu noul revisal dar incercand sa-mi modific functia salariatei la 08.09.2011 am modificat nr.ctr.intern astfel am avut surpriza sa-mi dubleze contractul
-am transmis din nou cu incetare contract ca sa-l sterg pe cel adaugat,s-a rezolvat am ramas cu ctr. initial
-am vrut sa modific functia si am transmis din nou modificare la vechiul ctr.selectand ca motiv ,,altele" , rezultatul: mi-a incetat contractul initial astfel salariata nu este activa.
Verificand xml transmis am constatat ca am modificat din greseala data operarii initiale a ctr.si o alta greseala i-mi apare temei incetare art.53 eu nu am operat asa ceva dar probabil motivul selectat ,,Altele'' insemna acest articol care implica alteva.
Va rog daca puteti sa ma ajutati vreau sa apara din nou contractul activ si apoi sa fac modificarea cu functia, nu vreau sa gresesc din nou, as vrea sa-mi dati un sfat.
Contract munca incetat din greseala
Re: Contract munca incetat din greseala
de ce nu dati o fuga la itm sa reglati totul?