program vizualizare baze date
program vizualizare baze date
Va salut dragi forum-isti!
Am o rugaminte ...poate cineva sa-mi trimita si mie un program free de deschis "dbf"-uri.
Va multumesc anticipat.
Am o rugaminte ...poate cineva sa-mi trimita si mie un program free de deschis "dbf"-uri.
Va multumesc anticipat.
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?
- munteanud411
- munteanud411
am avut DBF Viewer 2000, insa e doar demo, dupa 30 de zile mi-a expirat periada de testare si acum imi cere codul de activare..... iar o licenta pentru uz personal este 36 USD.
Daca aveti o alta solutie .....?
Multumesc oricum!
Multumesc oricum!
Corecteaza-ma daca gresesc, dar nu cumva linia dintre normalitate si nebunie devine tot mai subtire?
Ti-am trims pe email.paidolat921 scrie:am avut DBF Viewer 2000, insa e doar demo, dupa 30 de zile mi-a expirat periada de testare si acum imi cere codul de activare..... iar o licenta pentru uz personal este 36 USD.
Multumesc oricum!
si program si explicatii.
Sper ca e ok acuma.

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Pentru cei care ştiu putin Fox, vă dau eu pe private o metodă care nu necesită nici un program decât Saga
Cu o comadă browse puteţi vedea tabele dbf din baza de date sau free fara probleme.
Bineînţeles fiecare face chestia asta pe proprie răspundere riscul aterării datelor fiind destul de mare.
Comenzi combinate de genul
use tabela
browse noedit nodelete noappend
Fac minuni de-a dreptul

Cu o comadă browse puteţi vedea tabele dbf din baza de date sau free fara probleme.
Bineînţeles fiecare face chestia asta pe proprie răspundere riscul aterării datelor fiind destul de mare.
Comenzi combinate de genul
use tabela
browse noedit nodelete noappend
Fac minuni de-a dreptul

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.