Am marea rugaminte sa ma ajutati in urmatoarea problema : cine intocmeste si respectiv depune la administratia financiara fisa fiscala pentru anul 2011 in conditiile unui angajat pentru perioada ianuarie 2011 - septembrie 2011 la o societate X IAR pentru perioada octombrie 2011 - decembrie 2011 a fost detasat la o unitate Y de catre unitatea X.
Contractul de munca se supenda la unitatea X pentru perioada octombrie 2011 - decembrie 2011 iar unitatea Y plateste si intocmeste statul de plata si respectiv plateste datoriile la bugetul de stat inclusiv impozitul pe salarii. Deci cine trebuie sa depuna in acest caz fisa fiscala pe anul 2011....unitatea X sau unitatea Y sau amandoua pentru perioadele in care angajatul a prestat munca in acea unitate fiecare la administartia financiara pe teritoriul careia unitatea isi desfasoara activitatea.
Va multumesc.
Fisa fiscala 2011 Detasat
-
Re: Fisa fiscala 2011 Detasat
cine a calculat si a virat contributiile ,sau pe ce firma s-a facut decl.112
-
din ian.2011 pana in septembrie 2011...societatea X a facut D112, State salarii, plata imp.salarii etc...
si in perd. oct.2011-dec.2011....societatea Y A facut D112, declarat si platit.Prima societate X a detasat un angajat la soc.Y .Ideea este ca soc. Y a inmanat angajatului fisa fiscala in care este mentionat venitul brut, venit baza de calcul si impozitul lunar pentru a o inmana angajatorului care a dispus detasarea...iar eu sunt nedumerita in legatura cu depunerea fisei fiscale...adica sa o depuna soc. X sau trebuia soc.Y....sau si una si alta cu perioadele in care fiecare a platit salariul si a virat impozitul pe salariu si a intocmit D112.
Va multumesc.
si in perd. oct.2011-dec.2011....societatea Y A facut D112, declarat si platit.Prima societate X a detasat un angajat la soc.Y .Ideea este ca soc. Y a inmanat angajatului fisa fiscala in care este mentionat venitul brut, venit baza de calcul si impozitul lunar pentru a o inmana angajatorului care a dispus detasarea...iar eu sunt nedumerita in legatura cu depunerea fisei fiscale...adica sa o depuna soc. X sau trebuia soc.Y....sau si una si alta cu perioadele in care fiecare a platit salariul si a virat impozitul pe salariu si a intocmit D112.
Va multumesc.
Fișele fiscale le întocmește societatea ce are calitatea de angajator (cel ce a detașat salariatul) pe baza datelor comunicate de către societatea la care salariatul a fost detașat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.