Balanta
Re: Balanta
In Situatii-Listari -> Balanta -> bifeaza Solduri initiale an.
Daca tot s-a deschis acest topic, as dorii sa va cer parerea despre o inbunatatire a programului referitor la generarea balantei.
Momentan de fiecare data cand doresc sa generez o balanta trebuie sa bifez acele coloana care doresc sa apara pe balanta, care este diferita de cel predefinit de program, de obicei eu utilizez urmatoarul format:
- solduri initiale an;
- rulaje perioada;
- total rulaje;
- sume totale;
- solduri finale.
As dorii sa stiu daca v-ar ajuta daca o data ce am definit (bifat) coloanele care sa apara (si am apasat pe
"accept"), programul sa retina aceasta setare si de fiecare data sa imi ofere ultima "definire".
Astept parerile voastre (de aceea doresc sa va pronuntati deoarece sper ca daca va fi de folos mai multor utilizatori se va implementa acest lucru).
Momentan de fiecare data cand doresc sa generez o balanta trebuie sa bifez acele coloana care doresc sa apara pe balanta, care este diferita de cel predefinit de program, de obicei eu utilizez urmatoarul format:
- solduri initiale an;
- rulaje perioada;
- total rulaje;
- sume totale;
- solduri finale.
As dorii sa stiu daca v-ar ajuta daca o data ce am definit (bifat) coloanele care sa apara (si am apasat pe
"accept"), programul sa retina aceasta setare si de fiecare data sa imi ofere ultima "definire".
Astept parerile voastre (de aceea doresc sa va pronuntati deoarece sper ca daca va fi de folos mai multor utilizatori se va implementa acest lucru).
desigur,ne-ar fi de folos.Sustin si eu propunerea dvs.,e f.buna.
Da ,din toată inima!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
admitand ca Balanta e fabrica...si nu produsul...sustin si eu ! 

nu, mai bine nu.
Pt ca pot sa am selectat analitice pt anumite conturi si raman selectate la urmatoarea listare, trebuie sterse de fiecare data..
mai bine asa cum e acum.
Pt ca pot sa am selectat analitice pt anumite conturi si raman selectate la urmatoarea listare, trebuie sterse de fiecare data..
mai bine asa cum e acum.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Eu nu m-am referit si la acea partea, eu m-am referit doar la coloane.
Re: Balanta-configurare setari
Revin la sugestia lui Balazse si sunt intru totul de acord cu el in legatura ca programul SAGA sa retina ultima setare proprie pt.configurare balanta si de fiecare data cand accesez Situatii-Listari -> Balanta, sa imi ofere ultima "definire". Ar fi de un ajutor mare, caci sincer in forma in care este predefinita acum nu ma ajuta deloc. De fiecare data cand accesez balanta sa o configurez in forma dorita este mult prea mult si pierzi nejustificat timpul. Eu cred ca v-ar ajuta, pe mine m-ar ajuta f.f.mult.
Voi ce parere aveti???
Voi ce parere aveti???
Sustin ideea!
-
Sunt de acord cu acea propunere a lui balazse, cu"acea referire la coloane"...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
- Administrator
Se rezolva in versiunea urmatoare.
foarte utila.. 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)