Sugestie in ecranul de productie

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
berceal

Sugestie in ecranul de productie

#1 Mesaj de berceal »

Daca s-a modificat acel ecran, desi foarte sincer sa fiu mai rau ne incurca decat ne ajuta, macar aceasta sugestie daca s-a lua in considerare ar fi binevenita :
- sa se poata folosi combinatia <<Ctrl+Enter>> pentru a introduce mai multe sortimente pe acelasi bon de consum. in momentul de fata chiar daca modific numarul respectiv, validarea se face individual pe fiecare pozitie nu ca pana acum, ceea ce incomodeaza foarte mult acolo unde sunt zeci de sortimente de produse finite ( in cazul meu firma are 2 brutarii si una are 58 de sortimente si cealalta 50).
Daca acea combinatie ar fi valabila si la productie ne-ar usura munca foarte mult in stadiul in care se prezinta acum modulul de productie. La cel vechi era foarte usor, in stanga introduceai data de lucru, iar in dreapta toate sortimentele produse in ziua respectiva, iar la validare, se valida toata ziua respectiva nu ca si acuma.
Multumesc pentru raspuns.

Administrator

Re: Sugestie in ecranul de productie

#2 Mesaj de Administrator »

S-a rezolvat. Adaugare cu <ctrl+enter> este functionala cand cursorul este pe coloanele "Nr. doc." sau "Data".
Reefectueaza actualizarea.

berceal

#3 Mesaj de berceal »

dar inca nu functioneaza cum trebuie : testat - nu genereaza consumurile pentru acele sortimente introduse cu combinatia ctr+enter. am observat ca la primul si la ultimul sortiment genereaza si consumurile, pentru restul nu face nimic, trebuie revenit pe fiecare sortiment cu modificare salvare. abia in momentul acela genereaza consumurile de materii prime.

davidl

#4 Mesaj de davidl »

Nu ma impac deloc cu noua versiune la productie. In fiecare zi preiau raportul pe gestiuni si introduc productia zilnica ,acum pentru fiecare produs introduc gestiune ,data ,etc...si pretul prestabilit il prelua din consumul inplicit (aici voiam sa va sugerez sa poata fi adaugata o cota procentuala ). Pentru cei ce fac un produs pe zi e ok dar cei ce au multe produse muncesc dublu ....am rugamintea sa reactualizati productia in vechiul format

berceal

#5 Mesaj de berceal »

eu am doua gestiuni de brutarie in saga cu cel putin 50 sortimente pe fiecare gestiune si in fiecare zi , si daca citesti putin mai sus in acest topic vei intelege faptul ca se poate lucra in ecranul de productie, adaugand mai multe sortimente pe acelasi bon de consum, pozitionandu-te pe numar sau data si tastand combinatia <<ctr+enter>>

spataceann

#6 Mesaj de spataceann »

Administrator scrie:S-a rezolvat. Adaugare cu <ctrl+enter> este functionala cand cursorul este pe coloanele "Nr. doc." sau "Data".
Reefectueaza actualizarea.
Este o munca in plus. Care este motivul pentru care a fost modificat ecranul Productie???????? O modificare a programului ar trebui sa presupuna o imbunatatire a modului de lucru .

tomac

#7 Mesaj de tomac »

Veți vedea în curând.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

septimiuv

#8 Mesaj de septimiuv »

deja am emotii :twisted:
ce-o sa va mai bucurati :o

herganiec

#9 Mesaj de herganiec »

dă-ne o veste buna cu productia, ca e tare greu de lucrat asa cum e acuma.. :roll:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

septimiuv

#10 Mesaj de septimiuv »

o sa ramana asa dar vor aparea functionalitati noi

brandusoiud479

#11 Mesaj de brandusoiud479 »

poate se creaza un "buton" in ecranul setari diverse prin care sa optam pentru varianta dorita: cea veche sau cea noua

ferenta

#12 Mesaj de ferenta »

@brandusoiud479 şi nu numai...
''ver 3.0.398
din 04.04.2012
1. S-a refacut sistemul de export de date in Excel. Acum, la activarea butonului de export, apare o fereastra din care se poate opta si pentru formatele CSV, TXT si XML. De asenenea, se pot selecta coloanele care vor fi transferate.
2. In ecranul "Configurare societati", pagina "Setari diverse", s-a introdus optiunea "Sistem de productie pentru ciclu de executie mai lung de o luna". Activarea acestei optiuni modifica ecranul "Productie", in sensul ca validarea produselor finitie si a consumurilor se va putea realiza independent, la date diferite. Consumurile aferente produselor finite neterminate (nevalidate), se vor inregistra in contul 331 - produse in curs de executie, cu ocazia inchiderii de luna.''
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

brandusoiud479

#13 Mesaj de brandusoiud479 »

Cred ca punctul 2 se aplica celor care au produse in curs de executie. Opinia mea se referea la accesabilitatea variantelor si la posibilitatea alegerii intre ele. Personal, imi placea cum arata inainte. Poate din obisnuinta, as opta pentru varianta veche.

septimiuv

#14 Mesaj de septimiuv »

varianta veche e moarta si ingropata :)

crisanl707

#15 Mesaj de crisanl707 »

si mie imi placea mai mult varianta veche. Mult mai usor de lucrat in ea si mult mai usor de verificat

Încuiat