eroare preluare imobilizari

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
tudorv302

eroare preluare imobilizari

#1 Mesaj de tudorv302 »

Buna ziua,
utlizez de putin timp acest program si m-am impotmolit la preluare imobilizari unde cand vreau sa introduc o noua imobilizare imi apere eroare "inregistrare duplicat".Am tot cautat pe forum dar nu am reusit sa ma lamuresc ce greseala fac. Mentionez ca la Verificare imobilizari nu imi apare decat eroarea privind neconcordanta sumelor din Registru cu cele din balanta.

paturcai

Re: eroare preluare imobilizari

#2 Mesaj de paturcai »

Inregistrarea duplicat nu se refera la imobilizare ci la contul pe care doriti sa-l creati in planul de conturi.
Acest avertisment vrea sa spuna: Contul 2133.00001 mai exista o data el nu se mai poate crea.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

tudorv302

#3 Mesaj de tudorv302 »

Va multumesc pentru raspuns dar nu cred ca am inteles. Eu nu creez nici un analitic doar introduc in lista imobilizarilor, doar daca creeaza programul contul analitic presupun compus din cont de imobilizare si numarul de inventar. Dar la numerele de inventar le-am verificat si nu am nici un numar de inventar dublat. Specific faptul ca eu preiau soldurile initiale in acest moment, nu am o achizitie. Si inca o intrebare daca se poate sa-mi spuneti terenurile se introduc tot prin aceasta fereastra de imobilizari iar la durata amortizarii trec valoarea 0?

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Da terenurile nu se amortizeaza. Treceti zero
Curios ca SAGA va avertizeaza....ceva pare sa nu fie in regula
Daca nu primiti un raspuns pe forum puneti mana pe telefon si sunati la SAGA.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

Scrie răspuns