pentru SAGA

balicae

pentru SAGA

#1 Mesaj de balicae »

Am mare problema cu neactivarea stocurilor.Am facut optiunea pentru contabilitate si stocuri dar pe pagina mea nu am cod de activare si pentru stocuri.Ce se intampla?Tocmai acum am si o mare nevoie de avea o situatie fiind timestru si fiind nevoie sa transmit situatia cantitativa si valorica la ce am lucrat pana in luna februarie 2007.Cum pot rezolva problema cat mai urgent?Va rog ajutati-ma cat mai urgent!

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

suna la saga

fatuc344

#3 Mesaj de fatuc344 »

cred ca este o greseala la obiectele de inventar. dupa cate stiu eu contul in afara bilantului pentru inregistrarea automata a procesului vb de dare in folosinta a obiectelor de inventar este 8039 si nu 8035 care este debitori di amenzi si penalitati. eu asa stiu . daca se poate inlocui contul respectiv este ok. daca altcineva are alta parere?// :?:

apetrem

#4 Mesaj de apetrem »

Greseala este pentru cine vrea sa foloseasca conturile vechi din 2001 toamna. Saga propune pe cel valabil acum (1752/2005).

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Daca nu aveți contul 8035 in planul de conturi sau exista dar are o denumire eronata, apasați butonul ce are simbolul unei sageți cu varful intors in jos.Acesta are rolul de a actualiza planul de conturi. Vedeți și in help la planul de conturi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns