actualizarea Saga PS 213

Chestiuni specifice programului SAGA PS
aurel211252

actualizarea Saga PS 213

#1 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Noua actualizare mi-a dat putina bataie de cap:pe email-ul meu am primit un cod conta+cod activare si cand m-am autentificat pe site-ul Saga, aveam alt cod conta+cod activare(am avut eroare la"situatie furnizori",nu am putut iesi decat prin oprirea PC->am rezolvat cu"free").Am trimis un email la Saga pt.clarificare...Acum nu stiu cum sa "vad"generarea de facturi PDF,la ecranul"iesiri",degeaba apas butonul>> nu imi apare"informatii suplimentare"ci doar"data facturii din alta luna".Tabele din program in care exista coloane pt.furnizori,clientiau articole "la pozitionarea acestora",cum fac sa vad soldul la zi...Apelez la voi deoarece eram totusi curios,celelalte aspecte "actualizate"le-am gasit...multumesc anticipat
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...

brandusoiud479

Re: actualizarea Saga PS 213

#2 Mesaj de brandusoiud479 »

pentru formular pdf. dupa ce dati tiparire, in ecranul nou creat, chiar sub denumirea ecranului, apare un text "formular facturi 1". in dreapta acestui text o sa gasiti o sageata orientata in jos. apasati pe ea si o sa apara o lista ce va include si formular pdf.

pentru situatie la zi clienti/furnizori, dati click pe numele lor si mentineti mouse-ul in aceiasi pozitie cateva secunde. va aparea un minichenar cu codul fiscal si soldul la zi.

aurel211252

#3 Mesaj de aurel211252 »

Salut.Multumesc pt.raspuns brandusoiud479.Nu am inteles ceva.Dau tiparire la fact. de la"intrari"sau nu am inteles prea bine si nu"vad"pur si simplu"formular fact.nr.1"...Am intrat la"Situatie furnizori" si am dat clic pe un furnizor,am respectat cele spuse de tine,insa nu mi-a aparut acel minichenar cu CUI-ul si soldul la zi.Cred ca undeva gresesc sau nu am inteles prea bine.Te rog mult explica-mi mai pe indelete.multumesc.Cu stima Aurel...

brandusoiud479

#4 Mesaj de brandusoiud479 »

1.facturile tip pdf se genereaza doar din ecranul de iesiri, adika cele emise de firma. in intrari se culeg datele de pe facturile primite. deci nu avem de ce le printa.

2. ciudat ca nu functioneaza. dati un singur click pe numele clientului/furnizorului si mentineti mouse-ul nemiscat cateva secunde. daca se misca nu mai apare chenarul. aceasta functionalitate exista si in ecranele de iesiri/intrari.

aurel211252

#5 Mesaj de aurel211252 »

Pt.brandusoiud479.Salut.Sm gasit chestia cu fact.PDF la iesiri insa clic pe numele furnizorului/clientului(la "situatie furnizori"am incercat) cu mouse-ul nemiscat nu "merge"...Undeva cred ca este o"smecherie"si eu nu am depistat-o...

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Eu am descarcat actualizarea din 04.06.2012 si apare la iesiri coloana cu "informatii suplimentare".
Problema este ca nu ramana salvat optiunea o data ce ai iesit din meniu.

palose495

#7 Mesaj de palose495 »

Buna ziua tuturor. Am si eu o intrebare. De ce nu mai pot vizualiza si lista " situatia furnizori " sa vad care sunt facturile neachitate ? Pana acum puteam, dar cand dau la Listari - situatie frunizori, imi apare ceva ????? si imi scrie ceva de genul......"found not exist....." sau cam asa ceva..........problema este ca nu-mi pot lista situatia cu furnizorii neachitati.......Daca stie cineva sa-mi explice si mie pasii pe care trebuie sa-i fac sa reusesc listarea furnizorilor. Va multumesc. O zi buna va doresc.....

licav804

#8 Mesaj de licav804 »

Si eu am aceeasi problema. Am intrat acum pe forum sa vad daca s-a mai lovit cineva de lipsa unui fisier, cred..O sa redescarc aplicatia, poate se repara.

licav804

#9 Mesaj de licav804 »

Am reinstalat ultima versiune si s-a rezolvat. Este posibil sa fi fost un bug care a fost rezolvat ulterior.

palose495

#10 Mesaj de palose495 »

licav804 scrie:Am reinstalat ultima versiune si s-a rezolvat. Este posibil sa fi fost un bug care a fost rezolvat ulterior.
Multumesc mult pentru raspuns,am sa incerc si eu............o seara placuta..............

balazse

#11 Mesaj de balazse »

Pentru PalosE495
tomac scrie:Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu apăsați butonul "Citează" pentru că este inutil să citați tot mesajul anterior pentru a continua o discuție.

Scrie răspuns