problema resturare-help

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
grigored64

problema resturare-help

#1 Mesaj de grigored64 »

Am o problema cu arhiva unei firme care mi-a transmis-o o alta contabila. In momentul in care am descarcat firma in program imi apar toate datele, intrari, iesiri etc mai putin denumirea furnizorilor, a clientilor precum si jurnalele de vanzari si cumparari. Precizez ca arhiva mi-a fost trimisa dintr-un program cu licenta. Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati si sa imi spuneti ce pot face pt a putea lucra in continuare pe aceeasi baza de date. In balanta analitica se pot vedea furnizorii si soldurile lor dar daca intru la furnizori si clienti e gol.

fagarasa176

Re: problema resturare-help

#2 Mesaj de fagarasa176 »

Parerea mea este ca nu corespuns codurile de la furnizori/clienti de la d-vs cu cei din baza de date primita.
Faceti o firma de proba...restaurati acolo arhiva primita si confruntati cu ceea ce aveti d-vs.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

grigored64

#3 Mesaj de grigored64 »

Eu doar am creat firma, nu am introdus nimic si am restaurat arhiva primita. Nu avea ce sa se suprapuna. O alta idee? Poate fi diferenta de versiune?

fagarasa176

#4 Mesaj de fagarasa176 »

Se poate...daca d-vs aveti o versiune inferioara celei din care s-a facut salvarea este posibil.
Daca aveti licenta faceti update la ultima versiune.
Daca problema persista descarcati varianta free, fara sa va logati, de pe site si instalati-o in acceasi locatie unde instalata acuma.
Daca problema inca persista trimiteti baza de date la saga cu explicatiile de rigoare.
ATENTIE: urmati acesti pasi doar daca aveti licenta
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

grigored64

#5 Mesaj de grigored64 »

Multumesc frumos pt raspuns. Am trimis arhiva la saga pt ca nu prea ma pricep la chestiuni tehnice si nu vreau sa fac vreo prostie. Mentionez ca am licenta pt program.

Scrie răspuns