eroare la Intrari
-
eroare la Intrari
Salut.Am observat de un timp ca la"Intrari"->"copiere"->"lipire" nu functioneaza si imi scrie"Eroare->"Variable'ACTIVEROW' is not found.12".Am facut actualizare si cu varianta free si tot asa.Unde o fi hiba...sper ca nu in capul meu... 

Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Re: eroare la Intrari
trimite mail la saga
-
Am rezolvat-o...multumesc...Am trimis email la Saga.Acum cu noua varianta 405,mi-au spus ca a fost"remediata"problema...

Ultima oară modificat Dum Sep 23, 2012 1:11 pm de către aurel211252, modificat 1 dată în total.
cu placere
te costa 1leu
te costa 1leu
-
M-as duce si in R.Moldova, sa-ti aduc un leu...macar sa fie de "hazna"...
de "hazna" ??
it doesn't smell good that
ce fac diacriticele astea ...

-
Nu era vorba de "hazna"din sud(fosa s.) ce de "hazna"(din Maramures->ceva de folos...)..Scuze daca am fost inteles gregit,dar nu am stiut cum sa-i pun"caciula"pe a... 

Daca ai instalat si tastatura in limba romana, dar cel implicit este cel in limba engleza atunci apesi pe "alt"+"shift". 

-
Buna dimi.Am incercat mai multe variante cu "alt"+"shift" ->am scris a si am apasat cele 2 taste si nimic,nu am scris a si am apsat cele 2 taste.Insa am gasit ceva->am apasat"alt"+"shift" si la tasta |\ imi apare â si la ;: ş.Poate e vreo smecherie sau tastatura e chinez
arie si nu "vrea" sa asculte...

Ca sa schimbi limba de la tastatura (in partea dreapta jos, "langa ceas", iti apare cel utilizat) ai doua posilitati:
- dai un click dreapta pe "EN"/"RO" (depinde care iti apare) si alegi limba dorita;
- sau cu "alt"+"schift".
Daca ai trecut pe tastatura romana atunci vei putea utiliza anumite litere apasand:
- "[" -> "ă";
- "]" -> "î";
- "\" -> "â";
- ";" -> "ş";
- " ' " -> "ţ".
- dai un click dreapta pe "EN"/"RO" (depinde care iti apare) si alegi limba dorita;
- sau cu "alt"+"schift".
Daca ai trecut pe tastatura romana atunci vei putea utiliza anumite litere apasand:
- "[" -> "ă";
- "]" -> "î";
- "\" -> "â";
- ";" -> "ş";
- " ' " -> "ţ".