Factura generata in MarketLine

Chestiuni specifice extensiilor PubLine si MarketLine
csedoa

Factura generata in MarketLine

#1 Mesaj de csedoa »

Se poate introduce optiunea de verificare tert si completare automata a datelor cum este si in SAGA, pe factura tiparita sa apara numarul bonului si data, posibilitatea de relistare a facturii, generare factura la un bon fiscal vechi? :oops:
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

bogdan

Re: Factura generata in MarketLine

#2 Mesaj de bogdan »

In momentul de fata puteti genera, tipari/retipari factura direct din MarketLine, din ecranul de vanzare.
De asemenea puteti genera factura pentru un bon fiscal mai vechi, daca acel bon nu are asociata o factura. Din ecranul de vanzari va alegeti bonul fiscal care va intereseaza, apasati deschide bon si generati factura.

Celelalte propuneri deocamdata nu sunt implementate, dar avem in vedere acest lucru.

csedoa194

Re: Factura generata in MarketLine

#3 Mesaj de csedoa194 »

Vreau sa-l pun in "productie" luna aceasta, singura problema sunt facturile, emit destul de multe pe zi si m-ar ajuta mult implementarea verificarii si completarii automate a tertilor, se are in vedere curand sau .... pe viitor?
Am vazut in Publine ca se pot personaliza rapoartele, de ce nu lasati libera aceasta optiune si aici? De exemplu am un cabinet medical la care m-ar ajuta mult daca in loc de tiparirea bonului fiscal programul sa tiparesca chitanta cu serviciile pe o imprimanta normala .....

Scrie răspuns