CM cod 08 -urgenta
CM cod 08 -urgenta
se poate intrerupe concediul de sarcina si lauzie ?
adica daca angajata mea a primit de la medicul de familie la inceputul lunii concediu pe toata luna oct si vrea sa vina o sapt la serviciu ce se poate face in situatia data?
multumesc !
adica daca angajata mea a primit de la medicul de familie la inceputul lunii concediu pe toata luna oct si vrea sa vina o sapt la serviciu ce se poate face in situatia data?
multumesc !
Re: CM cod 08 -urgenta
Cred ca trebuie sa se refaca certificatul medical, adica sa modifice medicul certificatul.
-
Buna!
(iar ma doare capul)
1.Am o mamica care are primul concediu de maternitate codul 08- pe toata luna noiembrie 2012. Cand introduc in saga, imi calculeaza la "zile baza" un nr de 129 zile. Aici trebuie sa modific eu in 126? Sau las asa?
2.Am un alt CM cod de 06, urgenta medico chirurgicala, 2 zile, acesta se plateste din FS?
Multumesc!
Si la multi ani tuturor Nicolailor si Nicoletelor!
(iar ma doare capul)

1.Am o mamica care are primul concediu de maternitate codul 08- pe toata luna noiembrie 2012. Cand introduc in saga, imi calculeaza la "zile baza" un nr de 129 zile. Aici trebuie sa modific eu in 126? Sau las asa?
2.Am un alt CM cod de 06, urgenta medico chirurgicala, 2 zile, acesta se plateste din FS?
Multumesc!
Si la multi ani tuturor Nicolailor si Nicoletelor!
1. Este corect 129 zile ... de ce tre' modificat la 126?
2.DA
2.DA
[color=brown]Poate ca banii vorbesc, dar cu auzul nu stau prea bine, pentru ca niciodata nu vin cind ii chem.[/color]
-
Multumesc!!!Am inteles eu prost cu 126 acela:)
Și pe mine a început să mă doară capul!tontv677 scrie:Buna!
(iar ma doare capul)![]()
1.Am o mamica care are ..........

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
ia un laxativ 

Unde dai și unde crapă!În cazul ăsta nu mai am nicio durere! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
ferenta , recomandarea mea era ca sa fiu in ton cu ...sublinierea ta 

-

Of, ce bine ca se si rade pe forumul acesta

De regula nu fac greseli din acestea, sunt o grammar nazi dar uite ca se mai intampla.
Mea culpa!
O zi buna!
Daca in loc de "r" bagai un c , era atac la persoanatontv677 scrie:sunt o grammar nazi !

-
Buna
Iar revin cu o rugaminte la voi, nu stiu cum sa completez ANEXA 4 ( cererea de recuperare CM de la casa de sanatate).
"Va rugam sa ne virati suma de____, reprezentand diferenta dintre suma indemnizatiilor cuvenite (tip indemnizatii): J1, J2, J3, J4, J5...lei si contributia de concedii si indemnizatii datorate, pe luna.. dupa cum urmeaza... "
Ce reprezinta J1....->J5?
Plus inca 3 sume mai jos...nu stiu ce sa trec acolo.
Multumesc!
Iar revin cu o rugaminte la voi, nu stiu cum sa completez ANEXA 4 ( cererea de recuperare CM de la casa de sanatate).
"Va rugam sa ne virati suma de____, reprezentand diferenta dintre suma indemnizatiilor cuvenite (tip indemnizatii): J1, J2, J3, J4, J5...lei si contributia de concedii si indemnizatii datorate, pe luna.. dupa cum urmeaza... "
Ce reprezinta J1....->J5?
Plus inca 3 sume mai jos...nu stiu ce sa trec acolo.
Multumesc!

da' de ce nu lasi Saga sa-ti puna el datele in cerere ? 

-
Cum, se poate scoate din Saga?? Imi spuneti unde, va rog?
Multumesc!
Multumesc!
-
Am gasit-o si la perioada, daca concediul ce il solicit este din noiembrie, dau ca si interval strict luna noiembrie?
Multumesc!
Multumesc!