am si eu nevoie de ajutor.
imi apare eroarea:cannot locate the visual foxpro support library.ce trebuie sa fac sa pot intra in program.lucrez cu saga C integrat si saga PS.(PARTIDA SIMPLA).LA CEL IN PARTIDA SIMPLA IMI APARE UN ALT COD DE IDENTIFICARE SI IMI SPUNE CA CODUL DE ACTIVARE NU ESTE CORECT.AM FACUT UPDATE DAR NU MERGE.
ASTEPT URGENT RASPUNS.
MULTUMESC FRUMOS.
Cannot locate the visual FoxPro support library
-
Re: Cannot locate the visual FoxPro support library
anghelc679 scrie:...imi apare eroarea:cannot locate the visual foxpro support library...
Daca tin bine minte, pe undeva prin forum era data o solutie: copiaza vfp9r.dll si vfp9renu.dll in directorul unde ai instalat aplicatia.
-
Cannot locate the visual FoxPro support library
mersi o sa incerc
Un alt cod de identificare apare, de regulă, atunci când se schimbă hard-discul sau hard-discul vechi este pus într-un alt sistem.
Pentru eroarea descrisă "Cannot locate the visual foxpro support library" fie copiezi, aşa cum ţi-a răspuns mariuss cele 2 fişiere în locaţia în care ai instalat Saga, fie reinstalezi versiunea full a programului (aceasta va instala implicit cele 2 fişiere în locaţia în care este instalat Saga)
Pentru eroarea descrisă "Cannot locate the visual foxpro support library" fie copiezi, aşa cum ţi-a răspuns mariuss cele 2 fişiere în locaţia în care ai instalat Saga, fie reinstalezi versiunea full a programului (aceasta va instala implicit cele 2 fişiere în locaţia în care este instalat Saga)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.