Buna ziua, la un PF platitor de TVA, va rog sa imi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a inregistra un mijloc fix in Saga PS; cred ca ceva imi scapa deoarece desi vad mijlocul fix inregistrat (este achizitionat in feb.2012) dar fara a fi marcat cu acea culoare verde, la inchidere an nu este preluata amortizarea. Ce trebuie sa fac???
Factura am inregistrat-o in Intrari cu tip operatie 03 si am setat deductibil (in partea de jos /dreapta a panoului) Am procedat corect? multumesc
imobilizari
Re: imobilizari
La imobilizari ati inregistrat?
Re: imobilizari
Cu albastru apar doar imobilizarile necorporale, vezi ca exista mentiunea asta in partea de sus, si apare asa daca s-a bifat la casuta in cauza.
La inchdere an trebuie validat amortizarea, atunci se va lua in calcul. Daca s-a introdus la imobilizari bunul respectiv si s-a completat corect data achizitiei atunci la validare trebuie sa apara valoare amortizarii.
La inchdere an trebuie validat amortizarea, atunci se va lua in calcul. Daca s-a introdus la imobilizari bunul respectiv si s-a completat corect data achizitiei atunci la validare trebuie sa apara valoare amortizarii.