INVENTAR MIJLOACE FIXE
INVENTAR MIJLOACE FIXE
cUM POT GENERA DIN PROGRAM LISTA DE INVENTAR MIJLOACE FIXE
-
Re: INVENTAR MIJLOACE FIXE
Nu poti, numai daca dai la intrarea mijlocului fix- gestiunea si codul.
Si eu am avut aceeasi problema
Si eu am avut aceeasi problema
Din pacate nu propun utilizarea optiunii mentionate de DragosM683, pentru imobilizari se lucreaza pe "nedefinit".
Se poate exporta in excel situatia imobilizarilor si se poate cosmetiza pentru a putea fi utilizat.
Se poate exporta in excel situatia imobilizarilor si se poate cosmetiza pentru a putea fi utilizat.
asa am procedat si eu. export in excel si apoi s-au prelucrat sa semene a liste de inventar.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Va rog sa ma ajutati: desi am operat o iesire de mijloace fixe, dar tot imi apare mijlocul vandut in lista cu mijl.fixe ACTIVE ,si de asemeni si in Registrul imobilizarilor. Am incercat sa scriu data iesirii, dar nu ma lasa programul. Oare unde am gresit ?
in luna aceea da, dar din luna urmatoare nu.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
vanzarea am facut-o in noiembrie, dar apare la mijloace active in dec, si in ianuarie,si daca inchid ianuarie, chiar si in februarie
vanzarea se opereaza din tab-ul 2 de la imobilizari.
in primul tab (sectiune) te pozitionezi pe mf respectiv apoi treci pe al 2-leia tab , adaug ..... validati. si vi se va completa si data vanzarii.
in primul tab (sectiune) te pozitionezi pe mf respectiv apoi treci pe al 2-leia tab , adaug ..... validati. si vi se va completa si data vanzarii.