Buna ziua
Cabinet medical individual neplatitor de TVA are cod EORI a facut un import din China in luna septembrie
Trebuie depuse ceva declaratii la finante???
Cu multumiri
Declaratii import
Re: Declaratii import
Nu. Plătește TVA în vamă și acel TVA intră în prețul de achiziție al bunurilor în acest caz.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
SC a facut un import (un mij fix + ob inv + consumabile) din China la inceputul lui Dec.2012. De fapt, in Decembrie a platit factura prin banca. Produsele au sosit in Ian. 2013.
Cum inregistrez factura din dec.2012?
Produsele au sosit abia la sf. lui Ian. 2013, deci receptia produselor se face in Ian.2013, dupa intocmirea DVI-ului (plata taxelor vamale). Plus ca toate taxele incluse in costul de achizitie apar abia la sf. lui Ian.2013.
Multumesc pt raspunsul dvs
Cum inregistrez factura din dec.2012?
Produsele au sosit abia la sf. lui Ian. 2013, deci receptia produselor se face in Ian.2013, dupa intocmirea DVI-ului (plata taxelor vamale). Plus ca toate taxele incluse in costul de achizitie apar abia la sf. lui Ian.2013.
Multumesc pt raspunsul dvs
la intrari mai ai un DATA(data receptiei ian.2013) si DATA document(treci data din decembrie 2012).
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Asta inseamna ca in Dec.2012 nu inregistrez factura externa? Ci doar plata in avans(409) prin banca?herganiec scrie:la intrari mai ai un DATA(data receptiei ian.2013) si DATA document(treci data din decembrie 2012).