Notele explicative la bilant
- balteanuc692
Re: Notele explicative la bilant
Semneaza PDF-ul la care este arhivat zip-ul 

Daca ne explici si nou cum reusesti tu sa semnezi un fisier arhivat esti "laser frate"
pai nu trebuie (si) listate (la imprimanta reala, pe hartie) pt arhiva?

pai nu trebuie (si) listate (la imprimanta reala, pe hartie) pt arhiva?

-
Poate se refera sa semnezi fisierul PDF (cu notele explicative si anxe) cu semnatura digitala in loc sa le listezi, sa semnezi si stampilezi clasic si sa le scanezi.
Ar avea sens, ca si bilantul este semnat doar cu semnatura digitala nu si cu cea clasica.
Ar avea sens, ca si bilantul este semnat doar cu semnatura digitala nu si cu cea clasica.
- fagarasa176
Din exprimarea ta inteleg ca poti sa modifici acel fisier care este deja in arhiva...ceea ce nu este posibilbadoid354 scrie:se semneaza dupa pdfcreator si zip-uire,
@andreis491
fisierul PDF nu contine notele explicative, deci nu ai cum sa le semnezi digital
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Notele explicative se pot salva in format PDF folosind doPDF de ex. Acel fisier PDF rezultat (cu notele explicative) se poate semna digital, folosind semnatura electronica.
- fagarasa176
Esti sigur de ceea ce spui?
Ca poti semna digital, folosind semnatura digitala cu care depui declaratii, un fisier pdf obtinut cu ajutorul unei imprimante virtuale.
Lumineaza-ne o tu atotstiutorule
Ca poti semna digital, folosind semnatura digitala cu care depui declaratii, un fisier pdf obtinut cu ajutorul unei imprimante virtuale.
Lumineaza-ne o tu atotstiutorule
-
Dap
Si este chiar foarte simplu. Eu folosesc un program Nitro PDF. Se deschide fisierul respectiv, se merge pe tab-ul Secure and Sign si cam asta este. Am facut si un astfel de fisier pe care am incercat sa il atasez aici, dar nu pot atasat .pdf.
Dar uite aici un video care cam asta face http://www.youtube.com/watch?v=GznKgO_N2ps
Google-it , este simplu

Dar uite aici un video care cam asta face http://www.youtube.com/watch?v=GznKgO_N2ps
Google-it , este simplu

- balteanuc692
Problema e ca trebuie sa semneze administratorul si asociatii unele documente din anexa zip...
- fagarasa176
@andreis491 nu e acelasi lucru 

Se arhiveaza si balanta la decembrie?
Anul trecut nu trebuia...
-
Ce nu este acelasi lucru???fagarasa176 scrie:@andreis491 nu e acelasi lucru
Daca spun ca se poate, se poate. Ca nu am obiceiul sa vorbesc daca nu stiu despre ce e vorba. N-am timp acum sa detaliez, daca nu ai inteles, dar cauta pe google si vei gasi. Fisiere PDF de la Anaf, de ex. D100, cum crezi ca se pot semna ? Si ei, creaza acele formulare folosind un anumit program. Nu detine ANAF-ul monopulul pe fisierele PDF, astfel incat doar fisierele create de ei sa poata fi semnate

- balteanuc692
Nu cred ca se refera ca nu se poate semna un alt PDF cu semnatura electronica. Se referea la legalitatea documentelor zip-uite. Hotararile AGA trebuiesc semnate de asociati, de exemplu. Plus ca documentele atasate sunt JPG, PNG, etc (scanate). Nu atasezi PDF in PDF.
semante, scanate format .jpg ca si anul trecut 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
andreis491 scrie: Nu detine ANAF-ul monopulul pe fisierele PDF...

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!