declaratii

serbanm815

declaratii

#1 Mesaj de serbanm815 »

am raportat eronat declaratia de sanatate pt.luna mai cu contributiile datorate de salariati .
am refacut-o , dar nu o pot transmite on-line deoarece nu primesc confirmare ( pt.declaratie rectificativa cum se procedeaza ? )
va rog sa ma ajutati .

tomac

#2 Mesaj de tomac »

La sănătate nu există rectificativă numai la CCI. O regenerezi pe mai şi o retrimiţi.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

floreai367

#3 Mesaj de floreai367 »

salve,
ma puteti ajuta si pe mine cu transmitere on line la sanatate?
cum se face corect?
eu am transmis prin mail, cu fisierele atasate, dar imi da raspuns ca am erori, si nu stiu ce sa fac :?: :shock:
mersi mult

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

intreba-i ce erori ai
noi de unde sa stim ce erori ai? :shock:

floreai367

#5 Mesaj de floreai367 »

am rezolvat cu transmiterea online
eu transmiteam prin yahoo, si de aceea dadea erori, dar am transmis prin gmail, si nu am mai avut probleme, a mers din prima...
mersi oricum

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Mă îndoiesc. Eu le dau numai prin yahoo şi nu am avut niciodată probleme.

mereutad482

#7 Mesaj de mereutad482 »

La transmiterea on line a decl de sanatate se mai cer si listarile trimise prin posta?

tomac

#8 Mesaj de tomac »

Probabil acolo unde casele de sănătate au sistem ce permite autentificarea şi încarcarea tabelelor, on line, nu este necesară transmiterea declaraţiilor în formă listată - detalii despre asta ne poate da Septimiu, el fiind mai informat ca mine despre procedura de raportare într-un astfel de sistem.
Dacă însă le transmiţi pe mail ca mine, atunci, cel puţin în Bihor se cere, trebuie să le transmiţi şi listate.
Cel mai bine însă este să întrebi la cei de la casa la care doreşti să le transmiţi pentru că am observat că în multe părţi din ţară ca urmare a unor prevederi incomplete casele judeţene înţeleg diferit modul de completare şi depunere a declaraţiilor.

septimiuv

#9 Mesaj de septimiuv »

la Bucuresti se transmit online; se incarca pe site, serverul lor genereaza in 10 secunde declaratia si o trimite pe mail, declaratie care se scoate la imprimanta, se stampileaza si se arunca in niste urne prin bucuresti (sunt 4); declaratia are un cod de bare, se citeste codul de bare si se primeste validarea
merge f rapid, eu am pus delcaratiile in urma si in 3 minute au venit validarile... de obicei vin in aceeasi zi
nu e doar online dar macar nu mai stau la coada ore intregi

csedoa

#10 Mesaj de csedoa »

Se pare ca numai Bucurestiul foloseste modalitatea descrisa de Septimiu :cry: la Sibiu trebuie listate si trimise prin posta sau depuse la ghiseu pentru validare. Poate cine stie in viitorul apropiat sa se extinda in toata tara sa mai scapam de inghesuiala si timpul pierdut pe la cozi (ghiseu sau posta tot cam aceeasi coada este) :!:
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius

Scrie răspuns