Examinare contabilitate

taporeat824

Examinare contabilitate

#1 Mesaj de taporeat824 »

Buna ziua,
Am si eu o firma la care ii verific contabilitatea, primesc de la firma respectiva centralizatoare marfa , achizitii,vanzari, amortizare , salarii etc , cu notele contabile aferente, pana sa se introduca TVA la incasare, inregistram notele contabile la modulul articole contabile, penstru siguranta mea, sa am si eu balanta de verificare, sa-mi fie mai usor sa intocmesc si eu bilantul ! Pana acum totul a fost OK !
Acum insa, nu mai pot sa introduc manual, articole contabile de genul : 4428.TP =401 sau 4111 =4428.TI .Am sunat la Saga, le-am explicat despre ce este vorba, au spus ca o sa rezolve aceasta problema . Primesc un mesaj de genul : " The control is read-only " Totusi eu nu reusesc sa operez . Multumesc anticipat ! Poate totusi exista o solutie !

balazse

Re: Examinare contabilitate

#2 Mesaj de balazse »

Este blocat operatia pentru acele conturi.
Totusi din informatiile oferite de tine nu inteleg ceea ce faci efectiv. Clientul foloseste Saga si iti trimite baza de date? Tu ce inregistrari faci?
Daca inregistrezi in program doar note contabile, atunci poti crea separat analatice la 4428 si sa lucrezi cu acelea.
Ex: creezi un 4428.A.TI si 4428.A.TP si folosesti acele conturi in loc de 4428.TI si 4428.TP, doar ca inregistrarile trebuiesc facute manual.

De altfel, cele postate nu au nici o treaba cu sectiunea "legislatie". :mrgreen:

taporeat824

Re: Examinare contabilitate

#3 Mesaj de taporeat824 »

Scuze ca am postat la aceasta sectiune !
Clientul meu nu lucreaza cu Saga, foloseste un alt program de contabilitate, oarecare , chiar si centralizatoare facute in Excel , am sa incerc ca creez alte analitice, sa vad daca reusesc asa !
Multumesc mult pentru sfat, O zi frumoasa !

Scrie răspuns