declaratia 394

Încuiat
floream317

#61 Mesaj de floream317 »

Am reusit sa il copiez dar imi spune ca are erori si cind am deschis lista, toti furnizorii au in dreptul lor "eroare". Am copiat fisierul care are c.u.i.-ul care ma interesa, am gasit unul singur. De ce zice ca este eroare, ce gresesc?
Multumesc mult !!!!!! :(

floream317

#62 Mesaj de floream317 »

floream317 scrie:Am reusit sa il copiez dar imi spune ca are erori si cind am deschis lista, toti furnizorii au in dreptul lor "eroare". Am copiat fisierul care are c.u.i.-ul care ma interesa, am gasit unul singur. De ce zice ca este eroare, ce gresesc?
Zice asa: "prima inregistrare - inregistrare livrari/achizitii cu structura eronata". Ce inseamna asta? :roll:
Va rog mult de tot ajutati-ma sa inteleg!!!!!!!

septimiuv

#63 Mesaj de septimiuv »

ai incercat sa vezi programul de la finante cu scoate declaratia?

floream317

#64 Mesaj de floream317 »

Scuze!!!! Nu am incercat :oops: Voi incerca acum. Am citit si eu discutiilr voastre si nu m-am gindit la asta. Tot e bine ca am invatat cum sa copiez un fisier :oops: Hai ca fac acum o incercare.
Multumesc mult de tot!!!!!!!! :)

floream317

#65 Mesaj de floream317 »

Il listeaza tot asa dar pe discheta apar denumirile. si pe discheta din saga apar, inseamna ca pot sa duc ce scoate saga fara probleme, da?
Multumesc mult de tot, m-am linistit!!! :D

floream317

#67 Mesaj de floream317 »

floream317 scrie:
floream317 scrie:Am reusit sa il copiez dar imi spune ca are erori si cind am deschis lista, toti furnizorii au in dreptul lor "eroare". Am copiat fisierul care are c.u.i.-ul care ma interesa, am gasit unul singur. De ce zice ca este eroare, ce gresesc?
Zice asa: "prima inregistrare - inregistrare livrari/achizitii cu structura eronata". Ce inseamna asta? :roll:
Va rog mult de tot ajutati-ma sa inteleg!!!!!!!
Buna dimineata tuturor!!!!!
Pai programul de la finante zice de eroare. Ce Dumnezeu fac? :shock:
MARIA

floream317

#68 Mesaj de floream317 »

aoleuuuuu.......
Multumesc mult de tot!!!!! la "viteza" mea.......chiar ca am mult de lucru.
MARIA

septimiuv

#69 Mesaj de septimiuv »

1. aveti buton pt generare fisier care se poate introduce in programul de la finante

floream317

#70 Mesaj de floream317 »

Pai asta incerc eu sa spun (scuze ca nu am reusit sa spun ce trebuie cum trebuie). am copiat fisierul in programul lor si nu ma lasa sa listez si nici sa trag pe discketa, imi spune asa: "inregistrare livrari/prestari cu structura eronata" si in dreptul fiecarui furnizor scrie eroare. gresesc undeva dar nu stiu unde.
Va rog frumos, ma puteti lamuri?
Multumesc mult anticipat!!!
MARIA

septimiuv

#71 Mesaj de septimiuv »

2. La Declaratia 394 s-a introdus suport pentru transferul de date in programul de la MF. Operatia se poate efectua cu noul butonul care are ca imagine o sageata circulara si este utila pentru situatiile in care nu exista toate datele pentru generarea declaratiei in program.

asta e toata smecheria

floream317

#72 Mesaj de floream317 »

pai pe sageata aceea am apasat (mai scrie undeva pe forum), mi-a zis unde este fisierul, l-am copiat in celalalt si.....da eroarea de care v-am spus. Cum fac ptr. prima data o astfel de copie, voi mai incerca dar daca ceva nu fac bine, nu voi reusi. cred ca nici nu selectez bine saga. cind dau la declaratie, se deschide ecranul cu furnizori/terti....imi apar si cei de combustibil pe care ii deselectez dupa care am apasat pe sageata si....mai departe stiti. imi da batai mari de cap. :(
MARIA

septimiuv

#73 Mesaj de septimiuv »

iordans scrie:
pepteav420 scrie:cand ii dau verificare coduri de inregistrare in scopuri de tva imi da o eroare "OLE IDispatch exception code 0 from ?: javax.xml.rpc.soap.SOAPFaultException:{'MS_UNAVAILABLE'}..1429" si daca ii dau ok imi spune ca tertul respectiv nu este inregistrat in scopuri de tva, desi este. este foarte ciudat deoarece pana la un moment dat a mers si am verificat la o alta firma si mi i-a dat pe cei care nu erau inregistrati in scopuri de tva.
multumesc mult
Si eu am aceeasi problema.Nu ne spune si noua nimeni ce se intampla? Va rugam,nu ne lasati cu ochii-n soare
s-ar putea sa fie din cauza faptului ca e supra solicitat site-ul uniunii europene

marinf

#74 Mesaj de marinf »

daca vreti sa functioneze , fisierul generat de saga trebuie copiat in ".... program files\D394\394" ,dupa care se face "restaurare fisier" din programul de declaratii cu aceeasi calea fisierului (sunt sanse sa functioneze doar cu ultima versiune de la finante )
Stilul tau !

floream317

#75 Mesaj de floream317 »

a aparut alta versiune?
MARIA

Încuiat