declaratia 394

Încuiat
floream317

#76 Mesaj de floream317 »

marinf scrie:daca vreti sa functioneze , fisierul generat de saga trebuie copiat in ".... program files\D394\394" ,dupa care se face "restaurare fisier" din programul de declaratii cu aceeasi calea fisierului (sunt sanse sa functioneze doar cu ultima versiune de la finante )
am intrebat daca a aparut alta versiune deoarece am facut exact ce spui si imi da eroare.
:x
MARIA

tomac

#77 Mesaj de tomac »

Floream317, vreau să te rog şi eu ceva:
Nu mai cita tot mesajul anterior. Se subînţelege că este o continuare a acelei discuţii.

Referitor la eroarea 1429:
Aceasta vine de la faptul că serverul accesat este inaccesibil. Site-ul VIES pe care face verificarea Saga este suprasolicitat sau chiar dacă e accesibil MF din România închide accesul la serverele sale de vinerea după-amiaza până lunea, iar VIES consultă implicit serverele MF.
În cazul în care eroarea 1429 vă apare în cursul săptămânii serverul este suprasolicitat şi va trebui să reîncercaţi după o perioadă de aşteptare.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

septimiuv

#78 Mesaj de septimiuv »

sau noaptea
cred ca suntem singura tara care verificam pe ulrima suta de metrii
normal ar fi ca atunci cand faci factura sau proforma sau oferta sa ceri toate datele

floream317

#79 Mesaj de floream317 »

Multumesc mult Tomac pentru raspuns si intelegere.
Iti voi urma sfatul, sunt inca in stadiul "acumulare cunostinte" si de aceea, in ideea de a face ceva cum trebuie......mai gresesc. Acum am inteles si voi avea grija sa nu se mai intimple.
Va multumesc mult pentru intelegere si rabdare si......scuze anticipate!!!! :oops:
MARIA

folean

#80 Mesaj de folean »

Si mie imi da eroarea "inregistrari multiple furnizori/clienti".Din discutiile pe forum am inteles ca trebuie sa sterg inregistrarile multiple. Adica furnizorul pe care il am si client totodata nu il mai trec deloc?Eu nu am inregistrari duble sau multiple,de la acelasi partener am cumparat si am vandut.A mai intampinat cineva aceasta situatie?Si daca da cum a rezolvat-o?

cristeab

ajutor pentru 394

#81 Mesaj de cristeab »

buna seara.varog frumos sa-mi spuneti daca se poate incarca clienti direct in programul de la mf.deci eu am transferat din saga datele ,dar ma clienti care au fost cuprinsi in zetul zilnic si acum as vrea daca se poate sa-i incarc direct in programul de la mf,sa nu mai devalidez din ianuarie toate iesirile .va rof frumos sa-mi spuneti daca se poate.multumesc din suflet buna seara.

busteani

#82 Mesaj de busteani »

Aceeasi problema cu eroarea o aveam si eu, dupa ce am citit recomandarea lui Tomac din pagina 3 a acestui subiect am reusit sa inteleg ce se petrece. Asa ca .. pentru cei care nu inteleg cititi cu foarte mare atentie ce scrie Tomac acolo si dupa transpunerea in programul de la Finante veti intelege de ce apare acea eroare.
:wink:

danilevicis

#83 Mesaj de danilevicis »

merge fratilor. eu am copiat fiserul in mf, am dat restaurare, si mi le a deschis in aplicatia de la mfinantelor. nici la noi nu au programul de preluare, cica le vine luni, dar iti dau numar de inregistrare si iti primeste discheta si listarea. bafta.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

floream317

#84 Mesaj de floream317 »

eu am citit tot ce ati scris voi si acum te intreb: cum ai facut transferul, ai apasat pe sageata aceea intoarsa sau ai inregistrat pe disketa si din ea ai copiat in mf.? partea cu sageata nu mi-a mers deocamdata iar pe cealalta inca nu am incercat-o.
Imi cer scuze dar inca nu stiu nimic despre aceste transferuri, abia am facut prima copiere respectind informatiile de aici.
Multumesc mult pentru intelegere si ajutor!!!! :roll:
MARIA

danilevicis

#85 Mesaj de danilevicis »

citesti inceputul topicului ca este explicat amanuntit fiecare pas.
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic

floream317

#86 Mesaj de floream317 »

tocmai de aceea te-am intrebat, ptr. ca l-am citit.
Multumesc ptr. raspuns!!!!!
MARIA

tomac

#87 Mesaj de tomac »

Dacă ai citit acest topic şi spui că nu ai înţeles ce trebuie să faci, am şi eu o rugăminte: spune-mi ce ai înţeles tu? Ce ai făcut şi unde anume te-ai blocat?
Spuneai că nu ţi-a mers partea cu săgeata. De ce? Ce anume s-a întâmplat?
Pentru a transfera datele din Saga în aplicaţia de la MF trebuie să ai noţiuni minime de lucru la calculator, să ştii să copiezi un fişier dintr-o parte în alta.Atât.
Îmi pare rău că trebuie să intervin astfel, dar nu o fac din răutate sau pentru a fi maliţios. Nimeni nu s-a născut învăţat şi toţi am fost la început şi am fost dezorientaţi probabil, dar este o foarte mare diferenţă între a întreba insistent cum se face ceva şi a veni cu o atitudine de genul: uite ce am făcut şi nu-mi iese sau am citit chestia asta şi nu înţeleg acest aspect. O astfel de atitudine arată că îţi dai interesul şi că ai identificat exact problema pe care nu o înţelegi. Astfel şi persoana care îţi va oferi ajutorul va vedea că ţi-ai dat interesul în a înţelege problema şi-ţi va putea explica de ce anume te-ai blocat şi ce trebuie să faci sau îţi poate confirma că într-adevăr ai depistat o problemă pentru care momentan nu există soluţie. Îţi spun prieteneşte că vei învăţa mult mai rapid şi mai eficient decât întrebând cu insistenţă acelaşi lucru.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

achimg

#89 Mesaj de achimg »

Daca ma poate cineva ajuta: la decl 394, facuta in Saga, merg toate bine si frumos, am introdus si in progr de la finante, a mers totul ok. Problema e la butoanele de verificare in scopuri de tva. Zice ca eroare 1733, e valabila numai daca am leg la internet. Eu leg la internet am, pe cablu, adica permanenta, si chiar f buna. Care este problema atunci?

Mersi mult

septimiuv

#90 Mesaj de septimiuv »

ai instalat soap tools?
+++ ca e blocat site-ul unde verifica

Încuiat