in speranta ca voi primi un raspuns concret de la unul din voi care a avut situatia asta...., mersi

... la BUCURESTI e alta situatie .... multe firme ... putin personal ... dar in mod legal termenul de solutionare e 45 zile ... in a 45 zi ar trebui sa primesti banii ...septimiuv scrie:cred ca am nimerit inspectoru aiurea... la bucuresti am facut o cerere acum 3 luni si nici pana acum nu au venit
da, corect, dar:septimiuv scrie:faci contract de imprumut... daca termenul de rambursare trece de un an trebuie declarat la banca nationala...
pai cum a calculat saga c.... la salarii, impozit nu e cazul ....septimiuv scrie: in principiu se uita la modul de calcul al contributiilor salariale, la calculul imp pe profit daca e cazul... depinde si de inspector
ma descurc... dar faza e sa fie total contract mai mare de total rulaj 4551,...problema ar fi daca ar fi rulajul 4551 mai mare decat contract.... corectseptimiuv scrie:pai logic trebuie sa stii la inceput cati bani o sa imprumuti... si faci contract pe o suma mai mare... vezi tu.. te descurci