Import baza de date din gestiune cantitativa in gestiune glo
-
Import baza de date din gestiune cantitativa in gestiune glo
BUna ziua
se poate importa baza de date, daca gestiunea este tinuta cantitativ - valoric, in alt calculator care are setarile global-valoric?
se poate importa baza de date, daca gestiunea este tinuta cantitativ - valoric, in alt calculator care are setarile global-valoric?
Re: Import baza de date din gestiune cantitativa in gestiune
Si in acest caz se importa pe "nedefinit" si pe "global-valoric"?
Mai exact, daca la punctul de lucru se lucreaza cantitativ-valoric, iar la sediu se contabilizeaza global-valoric se poate face importul pe global-valoric? Care ar fi procedura?
Multumesc
Mai exact, daca la punctul de lucru se lucreaza cantitativ-valoric, iar la sediu se contabilizeaza global-valoric se poate face importul pe global-valoric? Care ar fi procedura?
Multumesc
se importa ca articole contabile. import obisnuit din arhiva.
si eu am cazuri de astea.. la firma se lucreaza cantitativ valoric(ev clienti furnizori, stocuri), contabilul arhiveaza baza de date si importa pe calculatorul lui datele si face totul pe global valoric.
si eu am cazuri de astea.. la firma se lucreaza cantitativ valoric(ev clienti furnizori, stocuri), contabilul arhiveaza baza de date si importa pe calculatorul lui datele si face totul pe global valoric.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Dar in acest caz importa si facturile la intrari/iesiri, precum asocierea platilor/incasarilor?
da.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Multumesc de informatii.
-
Incerc sa setez programul..
Pana acum am folosit gestiunile cantitativ valoric. Din august vreau sa incerc sa setez global-valoric, si sa import de la punctul de lucru datele unde se prelucreaza cantitativ.
Am gestiunile:
Produse finite
Marfuri
Materii prime
Materiale auxiliare
Alte meter cons.
Obliecte de inventar
La configurare societati pot bifa numai Eval. la pv pe gestiuni distincte.
Ce modificari fac in Fisiere/Gestiuni ?
Asta inseamna ca nu voi mai putea pastra nici o gestiune cantitativa.
Cand efectuez exportul pentru Produse finite si Marfuri va trebui sa intru in inchidere luna si sa inchid stocurile? Altfel nu imi apar si descarcarile de gest..
Pana acum am folosit gestiunile cantitativ valoric. Din august vreau sa incerc sa setez global-valoric, si sa import de la punctul de lucru datele unde se prelucreaza cantitativ.
Am gestiunile:
Produse finite
Marfuri
Materii prime
Materiale auxiliare
Alte meter cons.
Obliecte de inventar
La configurare societati pot bifa numai Eval. la pv pe gestiuni distincte.
Ce modificari fac in Fisiere/Gestiuni ?
Asta inseamna ca nu voi mai putea pastra nici o gestiune cantitativa.
Cand efectuez exportul pentru Produse finite si Marfuri va trebui sa intru in inchidere luna si sa inchid stocurile? Altfel nu imi apar si descarcarile de gest..
-
Urgent, va rog!!
Am importat acum :"Articole contabile"
In Intrari si Iesiri nu mi-a aparut nimic!!! Nici in Jurnalele de TVA!!!
Am importat acum :"Articole contabile"
In Intrari si Iesiri nu mi-a aparut nimic!!! Nici in Jurnalele de TVA!!!
-
Dl. herganiec cum importati dvs. "articolele contabile" a.i. sa va apara si in intrari si iesiri?
Precizez ca am o firma de productie mobilier.
Am tinut-o pana acum cantitativ-valoric, cand importam intrari/iesiri/productie trebuia sa validez din nou si niciodata nu-mi dadeau cifrele ca la punctul de lucru, stocurile nu mai zic. Este volum foarte mare de date prelucrate si apar diferente semnificative.
Vreau sa tin global-valoric daca se poate, va rog sa ma ajutati.
Precizez ca am o firma de productie mobilier.
Am tinut-o pana acum cantitativ-valoric, cand importam intrari/iesiri/productie trebuia sa validez din nou si niciodata nu-mi dadeau cifrele ca la punctul de lucru, stocurile nu mai zic. Este volum foarte mare de date prelucrate si apar diferente semnificative.
Vreau sa tin global-valoric daca se poate, va rog sa ma ajutati.
importati datele de la punctele de lucru din arhiva primita de la ei (nu prin export de la ei)
punctele de lucru fac inchidere de luna(ca sa va genereye notele contabile din stocuri, productie etc) apoi salvare normala.
aceasta arhiva o puneti undeva pe calculatorul dvs si faceti import de date din aceasta arhiva selectand perioada dorita (de ex 01.09.2013-15.09.2013) apoi in 30 urmatoarea perioada (din arhiva de atunci).
atunci se vor transfera NC.
punctele de lucru fac inchidere de luna(ca sa va genereye notele contabile din stocuri, productie etc) apoi salvare normala.
aceasta arhiva o puneti undeva pe calculatorul dvs si faceti import de date din aceasta arhiva selectand perioada dorita (de ex 01.09.2013-15.09.2013) apoi in 30 urmatoarea perioada (din arhiva de atunci).
atunci se vor transfera NC.
-
Multumesc pentru raspuns.
Mai am o intrebare:
Avand in vedere ca gestiunile acum sunt setate pe cantitativ-valoric si la mine,
trebuie sa schimb pe global-val.?
Mai am o intrebare:
Avand in vedere ca gestiunile acum sunt setate pe cantitativ-valoric si la mine,
trebuie sa schimb pe global-val.?
incercati si vedeti. lasati-le global valorice la dvs vedeti ce iese. apoi incercati si cant-valorice. si alegeti varianta cea ok.