contract de colaborare sau contract de prestari servicii?

antocia618

contract de colaborare sau contract de prestari servicii?

#1 Mesaj de antocia618 »

un SRL cu activitate stomatologie si care detine un cabinet stomatologic vrea sa incheie cu alta societate care are ca obiect de activitate si stomatologie si care are un medic stomatologic angajat un contract pentru a putea sa-si desfasoare activitatea medicul ,deoarece aceasta din urma nu detine un cabinet stomatologic, va rog sa-mi spuneti care contract este corect
-in baza acestui contract a doaua societate ii va factura primei servicii medicale stomatologice conform clauzelor prevazute in contract, este corect?

tomac

Re: contract de colaborare sau contract de prestari servicii

#2 Mesaj de tomac »

Cel mai simplu e sa faca un contract de inchiriere. Sau un contract de colaborare. Dar, cel mai simplu: contract de inchiriere.
Problema e cu autorizarea cabinetului la CMDR. Pentru al doilea medic.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

antocia618

Re: contract de colaborare sau contract de prestari servicii

#3 Mesaj de antocia618 »

pentru a nu mai face cel de-al doilea medic autorizari si pentru a folosi aceeasi casa de marcat a societatii care detine cabinetul si autorizatiile s-a gandit la o forma de contract, persoana respectiva va lucra doar 3-4 luni,
in cazul contractului de colaborare se va stabili o suma pe care o va factura a doua societate ca si prestari servicii medicale

Scrie răspuns