preturi vanzare gestiuni global-valorice
- balteanuc692
preturi vanzare gestiuni global-valorice
Ce util ar fi in Situatie Aprovizionari sa apara si o coloana cu ultimele preturi de vanzare cu amanuntul, acele preturi pe care le tine minte programul pentru fiecare produs pe care il introducem in Intrari pe nedefinit in gestiuni global-valorice... Ne-ar usura munca sa listam liste de inventar direct cu preturile de vanzare... 

Re: preturi vanzare gestiuni global-valorice
Ce intelegi prin "ultimele preturi"? Nu ar ajunge pretul de vanzare din fiecare document?
- balteanuc692
Pai sa zicem ca vand cartofi la 2 lei azi. Fac intrarea, si la pret vanzare cu amanuntul pun 2 lei. Iar fac achizitie de cartofi si iar introduc in intrari cartofii si de data asta programul stie ca vreau sa ii vand cu 2 lei (trece automat pretul de vanzare) dar surpriza, pretul s-a marit si ii vand cu 2,5 lei. Modific la pret vanzare si scriu manual 2,5 lei. Inchid fereastra de intrari si daca deschid iar si iar introduc produsul cartofi, la pret vanzare imi apare automat 2,5 lei. E, aceste valori as vrea sa le am in tabela "situatie aprovizionari". Asta inseamna "ultimele preturi de vanzare". Undeva SAGA le are, daca le-ar afisa si in acea tabela, ar fi minunat 

Pana la urma vrei sa apara pretul de vanzare de la fiecare achizitie, adica la export in excel sa apara o coloana noua unde sa apara pretul de vanzare de la intrari, nu?
Daca asta propui, atunci sunt de acord cu propunerea.
Daca asta propui, atunci sunt de acord cu propunerea.
- balteanuc692
Exact!
Exportam in excel si le aranjam cum vrem noi. Vrei sa faci un inventar.. scoti lista cu produse dar si cu pretul de vanzare, le aranjezi in ordine alfabetica, stergi pe cele care se repeta, listezi si pleci la numarat. Am avut cazuri cand vanzatorii schimbau preturile ei, de la sine putere, sa faca si ei o mica spaga. Asa... daca ai lista cu ultimele preturi de vanzare, nu mai au ce sa faca. Vii la birou, bagi nr de produse faptice, compari cu 371 si vezi ce ai facut
Exportam in excel si le aranjam cum vrem noi. Vrei sa faci un inventar.. scoti lista cu produse dar si cu pretul de vanzare, le aranjezi in ordine alfabetica, stergi pe cele care se repeta, listezi si pleci la numarat. Am avut cazuri cand vanzatorii schimbau preturile ei, de la sine putere, sa faca si ei o mica spaga. Asa... daca ai lista cu ultimele preturi de vanzare, nu mai au ce sa faca. Vii la birou, bagi nr de produse faptice, compari cu 371 si vezi ce ai facut

Am uitat sa iti zic ca se poate obtine informatia dorita prin export in excel de la "intrari", adica cel de la partea de "gestiune".
O singura problema exista, desi filtrezi facturile pe o anumita perioada, la export in excel de la partea de "gestiune" nu se aplica aceasta filtrare si se exporta toate inregistrarile, precum nu apare si data. Daca s-ar remedia aceasta parte atunci n-ar mai trebui modificat nimic la "situatie aprovizionari".
O singura problema exista, desi filtrezi facturile pe o anumita perioada, la export in excel de la partea de "gestiune" nu se aplica aceasta filtrare si se exporta toate inregistrarile, precum nu apare si data. Daca s-ar remedia aceasta parte atunci n-ar mai trebui modificat nimic la "situatie aprovizionari".
- balteanuc692
Aha, trebuie setat sa poti transfera in excel pe o anumita perioada de timp pentru ca asa, iti da o lista de 1261 de pagini
Dar e pe aproape ce vreau eu