Adeverinta pt casa de pensii
Adeverinta pt casa de pensii
Va rog cum pot scoate o adeverinta pt.salariat care ii e necesara la recalculare pensie limita de varsta pt.casa de pensii.
Re: Adeverinta pt casa de pensii
fisier, salariati, te pozitionezi pe respectivul, si apoi sus scrie <Adeverinte> intri acolo si alegi pt CAS. si perioada.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
De unde selectezi CAS ?
aia, prima de venituri.
si completezi ca are nevoie la Casa de pensii...
si completezi ca are nevoie la Casa de pensii...
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Poate este mai bun adeverinta de vechime de la "fisiere" -> "salariati" -> "registru evidenta salariati..." -> "istoric salariat" -> "adeverinta vechime" (parere personala).
-
Pentru recalculare este nevoie de veniturile pe ultimele 12 luni, adeverinta cu veniturile lunare este cea care trebuie. Nu stau sa verifice istoricul salariatului, 12 luni si atat.
Ciulei
Si totusi D.112 pentru ce le mai depunem? Sincer nu mai inteleg.
.. ca sa credem ca sunt pusi la punct.. ca ne pot verifica oricand .. bla, bla...

Un membru din Consiliu de Administratie care e si pensionar, solicita o adeverinta de venituri 2016 pt recalcularea pensiei.
Am listat adeverinta din Saga-Fisiere-Salariati-Adeverinta pt venituri salariale-Venituri, si apare decat impozitul retinut, nu si celelalte contributii retinute (cas, cass)
E in regula modelul acesta pt Casa de Pensii?
Multumesc
Am listat adeverinta din Saga-Fisiere-Salariati-Adeverinta pt venituri salariale-Venituri, si apare decat impozitul retinut, nu si celelalte contributii retinute (cas, cass)
E in regula modelul acesta pt Casa de Pensii?
Multumesc
doar adeverinta de venituri le cere. Nu e nevoie de altceva.
E bine atunci, ma gandeam ca trebuie sa apara pe Adeverinta si contributia de CAS retinuta din venit...
Multumesc herganiec
Multumesc herganiec
-
ptr recalculare este suficient sa dai o adeverinta de vechime in munca, se gaseste pe net model de adev dat de itm, nu trebuie sa dai veniturile realizate (daca este cazul), doar salariul de incadrare si daca are sporuri permanente. Au ei baza de date.
Buna ziua,
cine elibereaza adeverinta de vechime ptr. perioada lucrata pana in 2010-angajatorul sau ITM-ul?Mentionez ca angajatul nu are carnet de munca.
cine elibereaza adeverinta de vechime ptr. perioada lucrata pana in 2010-angajatorul sau ITM-ul?Mentionez ca angajatul nu are carnet de munca.
Fostul angajator..
In cazul in care nu stiu daca in arhiva sunt toate actele care demonstreaza modificarile facute (din 1997-2010) pentru ca vechiul contabil uita sa le mai aduca, ce as pute face?