modificarea salariului minim
modificarea salariului minim
Buna ziua, cum trebuie modificat in program salariul avand in vedere ca salariul minim sa modificat?
care este data cand trebuie transmiss aceasta modificare in revisal
multumesc
care este data cand trebuie transmiss aceasta modificare in revisal
multumesc
Re: modificarea salariului minim
19 zile lucratoare din 01.01.2014
-
Promt ca intotdeauna , multumim, la multi ani!:)
La multi ani
si putine batai de cap in noul an.

-
Eu am inteles ca perioda este de 20 zile lucratoare si data ar fi 30.01.2014 dar am fost harnica si am trimis de aztazi ca dupa ......... 

La multi ani tuturor !
ciobanum147 , ai primit numar de inregistrare ?
am transmis si eu astazi dar nu mi-a aparut pe site itm, in revisal, transmiterea
ciobanum147 , ai primit numar de inregistrare ?
am transmis si eu astazi dar nu mi-a aparut pe site itm, in revisal, transmiterea
-
Da ,am urmarit raport preluari sus dreapta si apare preluat ,cei drept dureaza un pic, sa va uitati la primul rand de sus acolo se ataseaza cui ,nr ,data si dati listare.Eu zic ca e bine asa ,daca mai sunt alte pareri sunt bine venite in caz ca nu am procedat corect.
Extras din HG.500/2011:ciobanum147 scrie:Eu am inteles ca perioda este de 20 zile lucratoare si data ar fi 30.01.2014 dar am fost harnica si am trimis de aztazi ca dupa .........
In concluzie ai 19 zile lucratoare, adica cel tarziu pe 29.01.2014 trebuie transmis.ART. 4
(2) Orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)-g) se înregistrează în registru cel târziu în ziua lucrătoare anterioară împlinirii termenului de 20 de zile lucrătoare...
Sper ca a ramas la fel: nu se aplica pentru studii superioare coeficientii de majorare (salariu 850 lei ), nu?
Multumesc!
Multumesc!
Nu se aplica.
(2) Orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)-g) se înregistrează în registru cel târziu în ziua lucrătoare anterioară împlinirii termenului de 20 de zile lucrătoare prevăzut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicată. Excepţie fac situaţiile în care modificările se produc ca urmare a unei hotărâri judecătoreşti sau ca efect al unui act normativ când înregistrarea în registru se face în ziua în care angajatorul se prezumă, potrivit legii, că a luat cunoştinţă de conţinutul acestora.
- balteanuc692
Problema e ca unii dintre noi am luat la cunostinta anul trecut de continutul acestora 

eu am facut aditionalele si modificarea in revisal in ziua in care a aparut hotararea, nu-i bai
- balteanuc692
Am trimis si eu modificarea ,dar nu se poate sa vizuliazez salariul pe revisal?
Nu sunt sigura daca a preluat sporul .
Am procedat astfel:
in registrul de evidenta salariati(saga),am trecut data consemnarii 01.01.2014 si salariu 850,sporurile le-am introdus in fisiere-salariati .Am procedat corect?
Nu sunt sigura daca a preluat sporul .
Am procedat astfel:
in registrul de evidenta salariati(saga),am trecut data consemnarii 01.01.2014 si salariu 850,sporurile le-am introdus in fisiere-salariati .Am procedat corect?