pe cand se actualizeaza si sagab
pe cand se actualizeaza si sagab
pe cand apar actualizarile pe 2014 si la saga b.
cu stima baciul
cu stima baciul
Re: pe cand se actualizeaza si sagab
Anul ăsta
Puțină răbdare. Modificările sunt substanțiale. V-au băgat niște denumiri la conturi de mamă, mamă...

Puțină răbdare. Modificările sunt substanțiale. V-au băgat niște denumiri la conturi de mamă, mamă...
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
gata s-a rezolvat.
Dar atentie trebuie creata alta firma si preluate soldurile din firma veche la dec.2013.
Dar atentie trebuie creata alta firma si preluate soldurile din firma veche la dec.2013.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
ok
am primit ca s-a actualizat dar nu am apucat sa descarc noutatile
oricum multumim
Mda, se pare ca la institutiile publice e bucurie mare, s-a schimbat planul de conturi, conturile si multe altele, e minunat, ce sa zic.
spor la treaba la toti
cu stima
baciul
am primit ca s-a actualizat dar nu am apucat sa descarc noutatile
oricum multumim
Mda, se pare ca la institutiile publice e bucurie mare, s-a schimbat planul de conturi, conturile si multe altele, e minunat, ce sa zic.
spor la treaba la toti
cu stima
baciul
ceva informatii/norme etc despre noul plan de conturi la bugetari ? are careva ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
am primit azi si pe hartie ..AM VAZUT MINUNILE.. am inceput implementarile.. pe alta firma noua.
nu stiti cum pot prelua imobilizarile (mijloacele fixe) din vechea varianta pe noua varianta? sunt foarte multe la vreo 9 subunitati.. ?
nu stiti cum pot prelua imobilizarile (mijloacele fixe) din vechea varianta pe noua varianta? sunt foarte multe la vreo 9 subunitati.. ?
Si eu sunt curios de modul cum se procedeaza cu acesta unitate noua. Se procedeaza la fel ca si cum ai avea o baza de date mare si incepem anul intr-o firma noua?
Sincer nu mi-a fost clar modul de operare.
Sincer nu mi-a fost clar modul de operare.
mda... e ca o implementare firma noua.
doar ca nu se pot prelua soldurile contabile. sau comasat conturi sau inventat altele noi..
acum au forma 121.00.00 analiticele ..etc.
117.01 117.02..117.09.. trec in 117.00.00 ...si altele de acest fel.
si nu stiu cu sa preiau impbilizarile ca sunt cateva sute....
doar ca nu se pot prelua soldurile contabile. sau comasat conturi sau inventat altele noi..
acum au forma 121.00.00 analiticele ..etc.
117.01 117.02..117.09.. trec in 117.00.00 ...si altele de acest fel.
si nu stiu cu sa preiau impbilizarile ca sunt cateva sute....

pe cand modificarile pentru retea si in SAGAB asa cum sunt in SAGAC? 

-
Din pacate nu se are in vedere acesata optiune si la SAGA B! 
Am intrebat eu la saga si acesta a fost rasunsul oficial.
Poate daca ii ”bombardam” mai multi cu aceasta solicitare vor reveni la ganduri mai bune.
Oricum, va doresc sarbatori fericite.

Am intrebat eu la saga si acesta a fost rasunsul oficial.
Poate daca ii ”bombardam” mai multi cu aceasta solicitare vor reveni la ganduri mai bune.
Oricum, va doresc sarbatori fericite.
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.