am intrari in valuta, marfa in regim de en-gross, intrarile le fac la cursul oficial al BNR , valoarea produselor se calculeaza la data respectiva si evidenta se tine in lei (evidenta cantitativ-valoric cu descarcare manuala )
Patronul meu vrea sa tina si o evidenta a pretului produselor in functie de modificarile valutare. In optiunea inchidere de luna apare acea posibilitate de a trece cursul valutar la data de ....dar de actualizat preturile in lei nu se modifica nimic
va rog sa-mi dati o idee sau sa ma indrumati din punt de vedere tehnic ce ar trebuii sa fac sa am acces la acesta optiune de actualizare a preturilor in functie de cursul valutar
multumesc mult
schimb valutar
Acea opţiune este pentru reevaluarea soldurilor terţilor la cursul de la 31/12 şi se utilizează o singură dată - la finele anului.
Nu are nicio legătură cu actualizarea preţurilor de vânzare a produselor din stoc.
Aşa ceva, actualizarea preţurlior articolelor în funcţie de cursul valutar, nu se poate realiza acum din Saga. Asta pentru că programul nu ţine evidenţa acestora în mai multe valute ci numai în RON.
Nu are nicio legătură cu actualizarea preţurilor de vânzare a produselor din stoc.
Aşa ceva, actualizarea preţurlior articolelor în funcţie de cursul valutar, nu se poate realiza acum din Saga. Asta pentru că programul nu ţine evidenţa acestora în mai multe valute ci numai în RON.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.