lipsa date intrari valuta si iesiri valuta

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
majorf77

lipsa date intrari valuta si iesiri valuta

#1 Mesaj de majorf77 »

la mutarea datelor pe alt calculator prim metoda export date, dupa ce import datele pe celalalt calculator nu imi apar intrarile si iesirile in valuta. Cum se poate rezolva situatia?

septimiuv

#2 Mesaj de septimiuv »

se exporta doar intrarile si iesirile in valuta

barbua

#3 Mesaj de barbua »

problema este cum ? pt ca nu apare optiunea numai pentru valuta, iar daca alegem export intrari va exporta numai intrarile in lei.
multumesc
andi barbu

barbua

#4 Mesaj de barbua »

mentionez ca folosesc varianta 305 (ultima varianta 305)

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Deocamdată nu se pot exporta următoarele:
- intrări/ieşiri valută
- bonuri de consum
- producţia (bonurile de predare/consum) operate prin ecranul Producţie
- transferuri
- alte operaţii cu stocuri

Chiar şi exportul/importul de date legat de încasări/plăţi (articole contabile fără intrări/ieşiri) are anumite limitări.În urma exportului şi importului de încasări clienţi de exemplu, se pierde legătura dintre factură şi plată.Aceste limitări sunt impuse de anumite dificultăţi de ordin tehnic, dar mai mult ca sigur se vor rezolva şi implementa în viitor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

apetrem

#6 Mesaj de apetrem »

Apoi, daca o luam asa ar mai fi destule :
- planul de conturi,
- gestiuni, grupe,
- tipuri articole
- salariile ...

fazakasf58

salvari

#7 Mesaj de fazakasf58 »

nu stiu ce s-a intamlpat fiindca lucram 2 la acelasi calculator, dar s-au pierdut datele unei firme, pe tot anul 2007 ciudat ca numai la o singura firma, cei mai rau ca era cea mai mare firma si nu stiu ce sa dac, problema e ca nu gasesc discheta cu ultimele salvari, se pot recupera cumva datele?? :(

herganiec

Re: salvari

#8 Mesaj de herganiec »

fazakasf58 scrie:nu stiu ce s-a intamlpat fiindca lucram 2 la acelasi calculator, dar s-au pierdut datele unei firme, pe tot anul 2007 ciudat ca numai la o singura firma, cei mai rau ca era cea mai mare firma si nu stiu ce sa dac, problema e ca nu gasesc discheta cu ultimele salvari, se pot recupera cumva datele?? :(
mergeţi pe firma cu probleme (la care nu mai aveţi datele) aşa cum aţi menţionat, la administrare, intretinere BD, restaurare, selectaţi ultima salvare şi restauraţi-o.
Cu puţin noroc veţi găsi măcar datele de la ultima salvare.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns