Acces controlat la dosarul contribuabilului
Re: Acces controlat la dosarul contribuabilului
Intr-adevar nu am completat formular 152. Pe situl ANAF nu am gasit varianta ON LINE a formularului.
Daca cineva ma ajuta ii multzumesc anticipat...
Daca cineva ma ajuta ii multzumesc anticipat...
Aici incarci confirmarea (doar ca in loc de 150 alegi 152) si completezi datele unitatii:
http://www.anaf.ro/inregcalificat/
http://www.anaf.ro/inregcalificat/
Multzumesc mult Balazse! Am sa incerc!
Am inteles ca la adresa respectiva pe care ai avut amabilitatea sa mi-o comunici voi obtine formular 152. Dupa ce il voi completa il depun alaturi de documentele necesare la ghiseu la finante. Am inteles bine?
Am inteles ca la adresa respectiva pe care ai avut amabilitatea sa mi-o comunici voi obtine formular 152. Dupa ce il voi completa il depun alaturi de documentele necesare la ghiseu la finante. Am inteles bine?
A fost buna adresa pe care mi-ai dat-o. Am obtinut formular 152 precompletat pe care il voi duce la gheseu!
Ma surprinde faptul ca furnizorul meu de Cerificat digital habar nu are cum se obtine acces controlat la dosar fiscal.
Ma surprinde faptul ca furnizorul meu de Cerificat digital habar nu are cum se obtine acces controlat la dosar fiscal.
Care este acel furnizor, din cate stiu fiecare are cate o "brosura" cu asa ceva, ii drept ca din 2014 a modificat si cei de la ANAF un pic procedura.
Certsign este furnizorul.
Ma gandeam ca asa cum mi-a dat procedura pas cu pas pentru formular 150, la fel si pentru 152.Ori pentru 152, cand am cerut relatii au ramas cumva surprinsi...
Ma gandeam ca asa cum mi-a dat procedura pas cu pas pentru formular 150, la fel si pentru 152.Ori pentru 152, cand am cerut relatii au ramas cumva surprinsi...
"Se pare că așa este peste tot. Depunerea 150 dă acces și la dosarul fiscal. Logica lui 152 e alta înseamnă. Ca pe lângă cel ce are acces la depunere să mai existe persoane cu acces la dosar.
Am eu în pregătire un articol legat de 152. Și mă blocasem pe ideea că doar 152 dă drept de acces la dosar.[/quote]".
Mie, realitatea de la finante
mi-a spus pe e-mail ca daca am depus 150 (s-a intamplat acum vreo 2 saptamani) si vreau sa am acces si la dosarul fiscal al contribuabilului respectiv, trebuie sa depun 152. Singura jena pe care o am este ca trebuie sa mai solicit o imputernicire prin notariat, ca originalul celei pentru 150 mi-a fost oprit la adm. fin.
O alta realitate imi arata ca pentru firme pentru care am depus 150 acum mai multi ani (cand a aparut obligativitatea depunerii online a decl. 112) am si-acum bine-merci acces la dosarul fiscal.
Sa nu ziceti ca nu v-am spus
Am eu în pregătire un articol legat de 152. Și mă blocasem pe ideea că doar 152 dă drept de acces la dosar.[/quote]".
Mie, realitatea de la finante

O alta realitate imi arata ca pentru firme pentru care am depus 150 acum mai multi ani (cand a aparut obligativitatea depunerii online a decl. 112) am si-acum bine-merci acces la dosarul fiscal.
Sa nu ziceti ca nu v-am spus

nu tre sa depui pt 152 daca ai 150 !!! E vrajeala ieftina a alora de la finante.
Tot aia vezi pe dosar fiscal ori cu 150 sau cu 152
Tot aia vezi pe dosar fiscal ori cu 150 sau cu 152

chiar tomac , pe cand articolul ca tare bine ar prinde daca l-ar citi si aia de la ANAFtomac scrie: Am eu în pregătire un articol legat de 152. Și mă blocasem pe ideea că doar 152 dă drept de acces la dosar.

Săptămâna viitoare după ce mă întorc de la Cluj 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
la cluj ? dar ce faci pe aici? 

În vizită. La neamuri și la un mic chef plus o vizită "de lucru" la Decathlon.
Încă nu sunt în Cluj. Abia de mâine
Încă nu sunt în Cluj. Abia de mâine

Dacă ne mai detaliezi mult programul, poate ai surpriza să te asaltăm şi pe-acolo "live", cu întrebări despre probleme de SAGA, aşa printre rafturile de la Decathlon.
Noi am fi în stare, doar ne ştii de-atâta timp ce ne poate pielea!

Noi am fi în stare, doar ne ştii de-atâta timp ce ne poate pielea!

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Păi, n-ar fi o premieră. Am mai răspuns când eram pe drumuri așa că sunt obișnuit...

Pentru AlexeV881
Din cate stiu, daca ai depus deja 150, atunci nu mai ai nevoie de toate documentele penru 152, ci doar il generezi online si il depui la finante.
Din cate stiu, daca ai depus deja 150, atunci nu mai ai nevoie de toate documentele penru 152, ci doar il generezi online si il depui la finante.