Revin la taxare inversa
Constructia unei case intra la taxare inversa , gardul la fel . O alta intrebare - la amenajarea curtii si a unui teren de tenis ce fel da tva se aplica - taxare inversa sau nu?
TVA CASA SI CURTE
Regula de baza la masurile simplificate de aplicare a taxarii inverse conf.art.160 este ca lucrarea de constructie trebuie sa se incadreze in codul CAEN 4 cu una din subgrupele sale.Daca ai la dispozitie un Cod CAEN parcurgi capitolul constructii(clasa,4)unde este prezentat ce activitati intra la clasa respectiva.Gardul nu este cladire.nu intra la masuri simplificate.
Corectie - grupa 45 a codului CAEN, nu intreaga grupa 4.vargab116 scrie:Regula de baza la masurile simplificate de aplicare a taxarii inverse conf.art.160 este ca lucrarea de constructie trebuie sa se incadreze in codul CAEN 4 cu una din subgrupele sale.Daca ai la dispozitie un Cod CAEN parcurgi capitolul constructii(clasa,4)unde este prezentat ce activitati intra la clasa respectiva.Gardul nu este cladire.nu intra la masuri simplificate.
Codul CAEN este disponibil in M.Of.908/13.12.2002 - ordinul 601 al Institutului National de Statistica
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.