Am mare nevoie de ajutor, folosesc saga pt gestiune cantitativ-valorica, pana acum am avut doar o gestiune fara pret de vanzare, de putin timp, firma a deschis un magazin si a trebuit sa introduc o noua gestiune la pret de vanzare, cred ca ceva nu fac bine pentru ca folosesc aceleasi articole, am bifat gestiune la pret de vanzare si cand validez intrarea imi apare un mesaj ca pretul de vanzare este diferit fata de cel din articole.
Nu stiu exact ce presupune asta, intrebarea mea este daca nu pot stabili eu pretul de vanzare pt fiecare articol si la fiecare nir (intrare).
Multumesc!
gestiune pret vanzare
trebuie sa bifezi in configurare Evaluare pe gestiuni distincte (diferite) si sa creezi doua gestiuni:una cantitativa si alta globala.
Tu cred ca ai "spart", in doua gestiunea cantitativa si de regula la articolele deja create nu poti genera preturi de vanzare deoarece intial le-ai inregistrat evaluat cantitativ, nu global valoric.
Vei putea cred, sa generezi pret de vanzare, numai la acele Nir-uri si produse pe care le vei inregistra de la data modificarii gestiunilor si numai pentru acelea care le vei inregistra pe gestiunea global valorica.
Tu cred ca ai "spart", in doua gestiunea cantitativa si de regula la articolele deja create nu poti genera preturi de vanzare deoarece intial le-ai inregistrat evaluat cantitativ, nu global valoric.
Vei putea cred, sa generezi pret de vanzare, numai la acele Nir-uri si produse pe care le vei inregistra de la data modificarii gestiunilor si numai pentru acelea care le vei inregistra pe gestiunea global valorica.