imprumut soacietate

burcam622

imprumut soacietate

#1 Mesaj de burcam622 »

patronul unei societati a cumparat o masina la mana a doua pe firma,firma doar ce a fost infiintata si nu are bani,la care patronul imprumuta firma cu vreo 20 000 euro,am depus banii la banca unde s-a dat o declaratie de unde provin banii,in acest caz in cadrul societatii este deajuns sa fac doar o dispozitie de casierie sau trebuie facut un contract de imprumut intre patron si firma si mai trebuie anuntat pe la Autoritatea pentru spalarea banilor,am auzit ca ar trebui depus o adresa pe la Autoritate,este adevarat?Va multumesc.

iarovoim

#2 Mesaj de iarovoim »

Pai ii va anunta banca! Nu trebuie sa faci nimic daca ai foaie de depunere cu suma la banca. Banca va face notificarea catre Oficiul pentru Prevenirea Spalarii Banilor.
Operatiune contabila: 5121=4551 cu suma respectiva.

ciuleil

#3 Mesaj de ciuleil »

Inchei un contract de imprumut cu societatea,( fara dobanda, cu termen de rambursare etc) il inregistrazi in registrul de contracte.
La mine a cerut o copie si la banca.

tamasanuc

#4 Mesaj de tamasanuc »

are cineva un model de contract ?

mocanue439

#5 Mesaj de mocanue439 »

Contract pentru creditare firmei de catre administrator

C O N T R A C T

Incheiat astazi,............,intre: SC ........SRL cu sediul in loc............................... ,reprezentata prin x-administrator ,
si
x,cetatean roman, posesor CI : SERIA NR. ..... eliberat de POL. ..... la 29.01.2001, CNP : ...........,cu domiciliul in ..........

Prezentul contract are ca obiect suma acordata de d-nul X de _......societatii ............... sub forma de imprumut pentru platile care privesc desfasurarea activitatii curente.
Partile au convenit ca suma sa fie restituita integral creditorului pana la data de ..........,dupa posibilitati sau la simpla cerere,cu o dobanda calculata potrivit prevederilor Codului Fiscal daca imprumutatorul va solicita aceasta.

SC ............ SRL X
Reprez.prin:
Administrator/ X

tamasanuc

#6 Mesaj de tamasanuc »

multumesc pt model

burcam622

#7 Mesaj de burcam622 »

va multumesc foarte mult pentru ajutor

Scrie răspuns