eroare revisal, va rog, e urgent!!!
eroare revisal, va rog, e urgent!!!
Am trimis un revisal cu majorarea salariilor la 975 lei urmand sa trimit un altul cu modificarea duratei unui cim incepand cu 20.01.2015 (pe al doilea nu l-am trimis inca pentru ca asteptam confirmarea primului.).
Se pare ca am o eroare la revisalul privnd majorarea salariilor de forma:
• Salariat .............cnp.........
• Cod SIRUTA localitate invalid cod siruta 60428
• Campul "localitate nume" este obligatoriu si trebuie sa contina o valoare
• Salariat ............................ ..................................
• Campul.
Precizez ca cei 2 salariati au contractele de munca incetate demult timp.
Este vorba de localitatea Constanta si nu vad unde apare codul siruta.
Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat cum sa corectez si sa retrimit revisalul corect pentru a putea apoi trimite modificarea duratei pentru cimul care expira maine?
Multumesc mult, mult de tot!
Multu,esc mult!
Se pare ca am o eroare la revisalul privnd majorarea salariilor de forma:
• Salariat .............cnp.........
• Campul "localitate nume" este obligatoriu si trebuie sa contina o valoare
• Salariat ............................ ..................................
• Campul.
Precizez ca cei 2 salariati au contractele de munca incetate demult timp.
Este vorba de localitatea Constanta si nu vad unde apare codul siruta.
Ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat cum sa corectez si sa retrimit revisalul corect pentru a putea apoi trimite modificarea duratei pentru cimul care expira maine?
Multumesc mult, mult de tot!
Multu,esc mult!
Re: eroare revisal, va rog, e urgent!!!
Am verificat si codul siruta pentru Constanta este 60428, adica exact acela despre care-mi spune ca ar fi eronat.
Cum pot remedia eroarea?
Sunt presata de timp; trebuie neaparat sa corectez pentru a putea inregistra modificarea unui cim.
In fine, scuze daca sunt putin insistenta!
Multumesc!
Cum pot remedia eroarea?
Sunt presata de timp; trebuie neaparat sa corectez pentru a putea inregistra modificarea unui cim.
In fine, scuze daca sunt putin insistenta!
Multumesc!
Nu mai puneti codul SIRUTA daca aceasta este eroarea.
Stergeti-l de acolo de unde este.
REVISAL se transmite IN FORMA IN CARE A FOST INITIAL TRANSMIS in ceea ce privesc datele legate de firma, printre care si cod SIRUTA.
Eu nici nu stiam ca REVISAL solicita un astfel de cod.
Stergeti-l de acolo de unde este.
REVISAL se transmite IN FORMA IN CARE A FOST INITIAL TRANSMIS in ceea ce privesc datele legate de firma, printre care si cod SIRUTA.
Eu nici nu stiam ca REVISAL solicita un astfel de cod.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Practic, nu vad unde se completeaza acest cod siruta (este cel al localitatii de domiciliu al angajatului; in cazul meu este pentru Constanta cel pe care il percepe ca fiind eronat, desi l-am verificat pe net si este ok).
O alta idee pentru corectarea situatiei si trimiterea revisalului nu vad.
Am verificat si nu-mi dau seama care este hiba.
Ma mai ajutati si pe mine, va rog!
Am verificat si nu-mi dau seama care este hiba.
Ma mai ajutati si pe mine, va rog!
In afara de cei care au facut REVISAL nu cred sa existe altcineva care sa stie.
Aceasta eroare nu a mai aparut pana acum?!
Si a aparut asa dintr-o data?!
Aceasta eroare nu a mai aparut pana acum?!
Si a aparut asa dintr-o data?!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Nu a mai aparut pana acum si da, a aparut dintr-o data.
N-am nici cea mai vaga idee de ce a aparut, mai ales ca se refera la niste angajati cu cim-ul inchis de ani de zile.
N-am nici cea mai vaga idee de ce a aparut, mai ales ca se refera la niste angajati cu cim-ul inchis de ani de zile.
Trebuie neaparat sa transmit revisalul asta.
Daca nu-i pot da de cap sa trimit din saga (cel care se valideaza in programul de la itm) ce alta solutie as avea?
Inteleg ca nu exista posibilitatea de a importa datele din revisalul din saga in cel de la itm.
Ca sa trec la revisalul de la itm ce presupune asta:sa introduc toti salariatii si cei activi si cei inactivi cu datele din ultimul revisal din saga? Asa nu as avea istoricul fiecarui angajat.Este corect?
Sunt presata sa trimit revisalul pentru un contract cu perioada determinata care expira pe 20.01.2015 si pe care s-au trezit acum sa-l fac pe perioada nedeterminata.
Daca nu reusesc in seara asta (si mai mult ca sigur nu reusesc pentru ca nu vad unde este greseala) macar maine sa pot rezolva (am sa incetez contractul pe perioada determinata si-i fac altul cu perioada nedeterminata).
Va rog mult, dati-mi o idee cum sa rezolv deoarece eu m-am blocat efectiv.
Nu am avut niciodata un revisal cu erori si acum m-am blocat.
Sper ca am fost suficient de coerenta in expunerea problemei.
Multumesc mult!
Daca nu-i pot da de cap sa trimit din saga (cel care se valideaza in programul de la itm) ce alta solutie as avea?
Inteleg ca nu exista posibilitatea de a importa datele din revisalul din saga in cel de la itm.
Ca sa trec la revisalul de la itm ce presupune asta:sa introduc toti salariatii si cei activi si cei inactivi cu datele din ultimul revisal din saga? Asa nu as avea istoricul fiecarui angajat.Este corect?
Sunt presata sa trimit revisalul pentru un contract cu perioada determinata care expira pe 20.01.2015 si pe care s-au trezit acum sa-l fac pe perioada nedeterminata.
Daca nu reusesc in seara asta (si mai mult ca sigur nu reusesc pentru ca nu vad unde este greseala) macar maine sa pot rezolva (am sa incetez contractul pe perioada determinata si-i fac altul cu perioada nedeterminata).
Va rog mult, dati-mi o idee cum sa rezolv deoarece eu m-am blocat efectiv.
Nu am avut niciodata un revisal cu erori si acum m-am blocat.
Sper ca am fost suficient de coerenta in expunerea problemei.
Multumesc mult!
si eu am aceasi problema 

Idem! In seara asta, REVISAL-ul are ceva cu constantenii ... 

La mine s-a rezolvat!
Nu stiu de ce si nu stiu cum. Stiu doar ca am fost foarte, foarte insistenta si am trimis revisalul in aceeasi forma pana cand s-a plictisit si l-a validat.
Ceva, ceva ma facut:am intrat pe salariatii respectivi si am ales din nou localitatea Constanta.
E foarte aiurea, pentru ca nu stiu care a fost motivul si e clar ca te poti astepta la astfel de surprize cand ti-e lumea mai draga, cum se zice.
Succes!
Nu stiu de ce si nu stiu cum. Stiu doar ca am fost foarte, foarte insistenta si am trimis revisalul in aceeasi forma pana cand s-a plictisit si l-a validat.
Ceva, ceva ma facut:am intrat pe salariatii respectivi si am ales din nou localitatea Constanta.
E foarte aiurea, pentru ca nu stiu care a fost motivul si e clar ca te poti astepta la astfel de surprize cand ti-e lumea mai draga, cum se zice.
Succes!
Eu am pus acest cod 60428 atat in confirgurare societati la adresa in dreptul codului postal cat si la fiecare angajat in dreptul codului posta si dupa aceasta modificare nu am mai primit eroarea
am incercat ca radum603 si tot nu merge
(((((

pana la urma a mers cum a facut radum603 - multumesc din suflet