discoteca

amarieic160

discoteca

#1 Mesaj de amarieic160 »

buna ziua, as dori sa stiu ce impozite se platesc in cazul in care o societate isi deschide o discoteca, daca foloseste bilete de intrare de unde le achizitioneaza?, tot ce este necesar de stiut in acest caz?.

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Ca o completare a topicului la care te-a trimis Herganiec, la discoteci pe lînga acel impozit pe spectacole, ai și taxele ce trebuie plătite la UCMR și ale organisme identice pentru utilizarea muzicii în local și drepturi de autor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

da asa e , am uitat.. si la mine se plateste pt o firma de TV prin cablu aceste taxe.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

amarieic160

#5 Mesaj de amarieic160 »

va multumesc la amandoi pentru sfaturi, dar va mai deranjez cu o problema?, in sensul in care, sediul social este in oras. si locul discotecii intr-un sat.
Sa inteleg ca platesc impozitul pe spectacole in functie de rangul localitatii conform codului fiscal, dar declaratia pe imp pe spectacole si plata impozitului o fac catre primaria satului, nu?
cred ca e corect asa, din moment ce ma folosesc de rangul localitatii care este inferior rangului unui oras.
ce credeti?
si daca e adev, de unde fac rost de model al declaratiei pe impozitul pe spectacole?
va multumesc inca odata.

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Da.
Aici ai un model
sau prin amabilitatea Google dând click aici vei gasi o listă întreagă de linkuri,
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns