Are cineva cunostiinta despre ce declaratii trebuiesc depuse, daca singurul angajat al firmei a intrat de la 27.11.2007 in concediu crestee copil?
La ITM mi-au zis ca trebuiesc depuse in continuare declaratii, iar la CAS au zis ca nu!
:arrow: Incearca Sa Cunosti Omul Inainte De a-l Eticheta Cu o Parere Proasta!
Trebuie sa depui la somaj,completezi la nr.ore suspendate in luna ,scrii la fel cu nr.ore lucratoare in luna ;de asemeni la itm tb.sa depui stat salarii si declaratie
Eu personal, trec la detalii salariat zile concediu fara plata pt a putea completa la somaj;altfel iti apare salariul negativ dc.treci o ore lucrate
daca a intrat in c.m.crestere copil, trebuie sa faci la itm decizie pt.incetarea contractului de munca incepand cu 27.11. si sa trimiti reg.el.de salariati cu incetarea contractului (de fapt asta treb.sa faci in termen de 5 zile)l
in luna ianuarie ,daca nu mai aveti alt angajat si nu aveti de gand sa faceti alt contract de munca ,depui decl.010 la finante,pt.modificarea vectorului fiscal.
declaratiile la care se refera colegul(a) popescu le depui numai in perioada concediului de sarcina si lehuzie.
am depus decizia de suspendare si revisal in termen, dar de luna viitoare dupa ce s-au dus lunile cu concediu de sarcina si lauzie, efectiv dpa suspendare nu mai tre sa depun nimic in afara de 010?
popescuc314 scrie:Trebuie sa depui la somaj,completezi la nr.ore suspendate in luna ,scrii la fel cu nr.ore lucratoare in luna ;de asemeni la itm tb.sa depui stat salarii si declaratie
Eu personal, trec la detalii salariat zile concediu fara plata pt a putea completa la somaj;altfel iti apare salariul negativ dc.treci o ore lucrate
pai cum sa sciu concediu fara plata, ca astfel va scrie in cartea de munca cfp ori angajatul are cartea de munca suspendata! nu inteleg!
Nu se face decizie de incetare contract de munca, ci decizie de suspendare pentru motivul crestere copil. Aceasta decizie are la baza o solicitare scrisa a salariatului. Nu se completeaza in Revisal nimic deoarece suspendarea contractului de munca nu este prevazuta in program. In schimb se completeaza in Registrul Evidentei Personalului (cel tipizat) existent la fiecare societate, motivul suspendarii, decizia de suspendare, in rubrica modificare, suspendare contract.
Declaratii vei depune pentru acel salariat doar pentru timpul cat a lucrat in luna noiembrie, iar pentru restul lunilor cat este contractul suspendat nu se mai depune nimic, deoarece nu poti depune declaratii atat timp cat el primeste indemnizatia de la stat. Perioada de crestere copil va reprezenta vechime in munca, pentru salariat, deoarece primeste indemnizatia de la stat. Acel salariat nu va mai figura pe statul de salarii atat timp cat contractul este suspendat, si deci nici nu i se va mai plati chenzina; cu alte cuvinte nu mai are salariu, nu mai ii retii nimic, nu mai depui nicio declaratie.
-la ghiseu unde depun statele asa mi-a zis:"tre sa depui decizia de suspendare (depusa) si revisal modificat(depus)"
-la ghiseu declaratii ITM ca tre sa mai depun declaratii
-la CAS ca nu mai trebuie
De aceea m-au bulversat!
In SAGA la decl de sanatate apare daca vreau sa fac modificari undeva la un buton si optiunea suspendat contract munca