Contract Lukoil

fringhiug

Contract Lukoil

#1 Mesaj de fringhiug »

Buna dimineta tuturor !
Am o problema, pe care nu stiu cum sa o rezolv:
Firma a facut contract cu Lukoil pentru combustibil. Am primit un card de credit, soferii alimenteaza motorina si-mi aduc bonul. Dupa 15 zile primesc factura. Problema este cum si ce inregistrez! Daca inregistrez bonurile nota contabila va fi: % 408(facturi nesosite)
3021
4428 ; iar la primirea facturii fac nota 408=401 si 4426=4428 ? in acest caz ce selectez in ecranul de sus la intrari? pentru ca factura nu e, aviz nu e.
Sau astept factura si fac inregistrarile atunci.
multumesc mult pentru atentia acordata.

herganiec

#2 Mesaj de herganiec »

eu as inregistra ca aviz si cand vine factura le-as asocia. si face programul notele ok.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

fringhiug

#3 Mesaj de fringhiug »

Si eu asa am facut cu primele 3 bonuri, dar le-am sters de teama unui control. Dar ce e rau ca fac foile de parcurs si FAZ-urile si apare neconcordata cu fisa contului.

Multumesc mult de tot.
Daca cineva are un astfel de caz , m-as bucura sa aflu.
Pa !

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Setarea "Aviz" te ajută la înregistrarea corectă a datelor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

asta ziceam si eu, că ştii cel puţin de capul lor şi le poţi înregistra la zi. Fără să mai ţii documentele şi să te sufoce la sfârşitul lunii cu înregistrările, plus că face contările bine aşa.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

fringhiug

#6 Mesaj de fringhiug »

multumesc tuturor. Asa am facut. Initial am deschis un registru in care am trecut toate bonurile, dar am renuntat. Acum pot sa fiu sigura ca am inregistrat toate bonurile,pentru ca in registru poate uit sa trec un bon, il pun in dosar, si adio....

Scrie răspuns