salut, ce cont se foloseste pt a evidentia achizitia casei de marcat care costa 350 ron, pe mijloace fixe?, sau obiecte de inventar?
si ce se depune la administratia, toate rapoartele z sau o listare lunara a rapoartelor z????
casa de marcat
OUG 28
ART 4
(10) Agenţii economici prevăzuţi la art. 1 alin. (1) au obligaţia ca lunar, până la data de 25 inclusiv a lunii următoare, să predea organului fiscal teritorial raportul memoriei fiscale pe perioada de raportare
OG 47
4. Alineatul (10) al articolului 4 se abrogă.
nu prea sunteti atenti cand cititi
ART 4
(10) Agenţii economici prevăzuţi la art. 1 alin. (1) au obligaţia ca lunar, până la data de 25 inclusiv a lunii următoare, să predea organului fiscal teritorial raportul memoriei fiscale pe perioada de raportare
OG 47
4. Alineatul (10) al articolului 4 se abrogă.
nu prea sunteti atenti cand cititi
E o scăpare idioată ce-i drept dar e o scăpare. Dacă nu există obligaţie atunci fapta contravenţională e fără obiect. Nu se poate aplica amendă pentru încălcarea unui articol abrogat. La ce să fii aşa de atent?ienciuf scrie:O.G.47/2007 abroga art. in O.G.28/1999 priv. casele de marcat, prin care se prevedea depunerea rap.Z pana in 25 a lunii , dar ff interesant ca nu abroga sanctiunea pt. nedepunere...dec atentie???!!!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.