progr.nu mai imi calc.dif.c.v.la plata furniz.in E
progr.nu mai imi calc.dif.c.v.la plata furniz.in E
Buna ziua!
Am actualizat astazi versiunea 454 si am operate facturi la intrari valuta. Cand vreau sa fac plata prin ecranul intrari valuta, acolo unde am introdusa factura imi apare intrebarea (ca si pana acum) daca vreau sa inlocuiesc cursul, dau da, imi arata mai in jos cursul euro din ziua platii, insa nu imi mai calculeaza diferente de curs valutar. Nu se creaza nici in articole contabile, m-am uitat. Am efectuat plati si prin ecranul jurnal banca si la fel, nu mai se calculeaza diferente curs valutar la platile furnizorilor in euro.
Ce e de facut?
Am actualizat astazi versiunea 454 si am operate facturi la intrari valuta. Cand vreau sa fac plata prin ecranul intrari valuta, acolo unde am introdusa factura imi apare intrebarea (ca si pana acum) daca vreau sa inlocuiesc cursul, dau da, imi arata mai in jos cursul euro din ziua platii, insa nu imi mai calculeaza diferente de curs valutar. Nu se creaza nici in articole contabile, m-am uitat. Am efectuat plati si prin ecranul jurnal banca si la fel, nu mai se calculeaza diferente curs valutar la platile furnizorilor in euro.
Ce e de facut?
Re: progr.nu mai imi calc.dif.c.v.la plata furniz.in E
Eu nu întâmpin o astfel de problemă. Reinstalați actualizarea, dar verificați și datele operate inclusiv cursul completat la curs factură.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Azi a aparut o actualizare. O sa descarcarc actualizarea si sper sa-si revina.
Aceeasi poveste: am descarcat actualizarea de astazi, am dat verificare, am iesit din program, am intrat din nou am facut din nou plati si din meniul intrari valuta si din jurnal banca (am 4 facturi la un furnizor si la ultima factura imi calculeaza diferentele de curs, dar doar daca fac plata prin banca, la plata prin intrari nu imi calculeaza la aceasta factura).
Am nevoie de ajutor, va rog!
Am nevoie de ajutor, va rog!
Am trimis arhiva la Saga, la fel mi se intampla si la clienti, nu mai imi calc.dif. curs valutar.
Mi-au raspuns sa schimb site-ul preluarii cursului de schimb, am facut asta si acum merge bine.
Si pe care site merge bine (nu ne lasa fara solutia exacta)?
Am lucrat din februarie de cand utilizez programul cu bnr.ro si saptamana asta am schimbat cu infovalutar.ro
daca nu merge unul incerci cu celalalt. nu? 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
eu intampin urmatoarea problema : dif. nefavorabile de curs (ct. 6651) le aduna in loc sa le scada .....sunt probleme la ultima versiune? este de ajuns sa descarc iar v. 454?
Unde le adună? Dați mail direct la SAGA indicând eventuala problemă.
In jurnal banca-valuta.
La finele lunii cand inregistrez diferentele de curs nefavorabile, acestea sunt adunate la soldul zilei.
La finele lunii cand inregistrez diferentele de curs nefavorabile, acestea sunt adunate la soldul zilei.
Dați mail la firmă.
Pentru RobuT
Daca in aceeasi zi faci mai multe inregistrari atunci pentru fiecare inregistrare sa completezi alt text la "nr doc", altfel daca lasi acelasi text va lua in calcul diferenta de curs valutar de la operatiunea precedenta.
Citeste cele de aici:
http://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?f=8&t=29167
Sa speram ca se va gasii o solutie de rezolvare a problemei alta decat cea de a trece la fiecare un alt "text".
Daca in aceeasi zi faci mai multe inregistrari atunci pentru fiecare inregistrare sa completezi alt text la "nr doc", altfel daca lasi acelasi text va lua in calcul diferenta de curs valutar de la operatiunea precedenta.
Citeste cele de aici:
http://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?f=8&t=29167
Sa speram ca se va gasii o solutie de rezolvare a problemei alta decat cea de a trece la fiecare un alt "text".