limitari import/export date

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
herghilegiui196

limitari import/export date

#1 Mesaj de herghilegiui196 »

Pentru import/export date este important daca se lucreaza cu aceeasi versiune de SAGA sau nu, avand in vedere ca transferurile se fac de pe un calculator pe altul prin stick , discheta sau CD?

iosiff

#2 Mesaj de iosiff »

da este, findca se poate modifica ceva din structura bazei de date si sa nu mai dea corect corelatia.

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

fac export si import doar la furnizori ,clienti, intrari , iesiri, articole fără intrări şi ieşiri si lucrez cu versiuni diferite si merge.

Am, în speţă, un magazin cu gestiune global valorică care îşi face intrarile şi ieşirile casa şi raportul de gestiune (pe o versiune mai veche de prin iunie) şi import lunar datele pe alt calulator actualizat la zi şi nu e nici o problemă.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

floreaf

#4 Mesaj de floreaf »

Rog o informare de la cine foloseste eport-import de date in saga cu articole daca are aceata eroare ,La mine in cazul intrarilor care au discount linie separata in factura si a stornarilor imi importa dublat facturile ,pe una intrarile de articole cu valoarea totala inclusiv discountul , iar pe cealalta aceleasi articole cu aceleasi preturi insa la suma totala apare minus valoarea discountului si nu are selectata gestiunea.Multumesc.LA MULTI ANI tuturor.PS.Am trimis e-mail si la Saga insa nu stiu de cand lucreaza.

danynet121

am patit si eu

#5 Mesaj de danynet121 »

La mine apar dublate facturile care s-au receptionat atat marfuri ca tip dar si produse la tip "nedefinit",

floreaf

#6 Mesaj de floreaf »

Sa rezolvat in versiunea de ieri Multumim.

oprescum

#7 Mesaj de oprescum »

Am facut export de pe calculatorul de acasa la: furnizori, clienti, intrari, iesiri, articole contabile fara intrari si iesiri si import la sediu. Achitarea/incasarea facturilor am facut-o din ecranul de intrari/iesiri prin butonul Plata/Incasare. Problema este ca la sediu, unde am realizat importul, imi apar toate facturile ca neachitate/neincasate. Mentionez ca am aceeasi versiune pe ambele calculatoare 3.0.318. Care este explicatia? :!: :?:

danynet121

Solutia

#8 Mesaj de danynet121 »

Daca intri la Situatii Furnizori/Clienti - Facturi - Reglare avansuri stornari - Reglare automata la toti furnizorii/Clientii ar trebui sa rezolve problema.
Bafta. Spune-ne daca ai rezolvat sau nu.

apostus

Re: limitari import/export date

#9 Mesaj de apostus »

Nu stiu daca scriu unde trebuie,ma iertati daca nu :oops: ,dar va rog,daca ma puteti ajuta cu o intrebare.Am si eu ceva diferente cu furnizori,clienti incasati de 2 ori,sau platit in plus,sau alte diferente ce necesita reglare avansuri/stornari....oare pot regla si daca e luna inchisa,validata?Am verificat niste clienti si imi da eroare la neachitat final si neachitat la zi,vreau totusi sa le fac sa fie in ordine.multumesc.

ferenta

#10 Mesaj de ferenta »

Da, se poate.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

morariue758

#11 Mesaj de morariue758 »

Am si eu programul de cateva luni (3 mai exact) .... 10 zile de lucru puse cap la cap in aceasta perioada ... nu am tinut contabilitati pana in prezent ... dar cred totusi, ca nici manualul nu ma ajuta suficient (manualul existent pentru unul ca mine care da bani pe asa bun program si care doresc sa-l invat/inteleg... e subtirel... sincer).
Dar sa trecem peste asta si revin cu o urmatoare rugaminte ca si cel de a initiat acest subiect:
cum reusesc sa platesc pentru acelasi furnizor o factura curenta inregistrata cu sumele platite in avans cu ocazia platilor altor facturi. Mai exact am solduri cu minus pt facturile la care s-au platit sume in plus si care adunate imi acopera partial factura curenta.
Multumesc si chiar nu vreau sa fiu ironic ci doar sa dau un semnal ca unul ca mine chiar vrea sa invete acest program de la zero ... si ca ar trebui ceva mai mult sprijin prin intermediul manualului.
Astept ajutorul d-voastra :?

balazse

#12 Mesaj de balazse »

Ar fi bine ca pe viitor sa inveti si cum se posteaza pe forum. :D
Adica, aceeasi intrebare nu il postezi in mai multe locuri pentru a nu aglomera fara rost forumul.
Oricum, cine stie raspunsul si are timp iti va raspunde.

Scrie răspuns