Buna seara ! Vin si eu cu rugamintea , daca poate sa ma ajute cineva , dupa ce transmit registrul salariatilor , cand deschid pe situl itm online nu am butonul ,,contracte' , de ce in dreapta sus am numai doua butoane , poate sa-mi spuna cineva care este cauza ?
Multumesc !
Vizualizare contracte REVISAL
-
Re: Vizualizare contracte REVISAL
Apăsați "Raport preluări" și vă duce în pagina în care se văd datele încărcate pe site. Întotdeauna a fost așa.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc , numai ca cei de la ITM BACAU imi cer ,,raport per salariat '' si nu stiu de unde sa le dau din REVISAL , nu stiu daca il primesc pe cel din SAGA.
Raport/salariat se obține din SAGA niciodată nu s-a obținut de pe siterul ITM.
Se obține simplu din ecranul de registru de evidență a salariaților, unde ai un buton care exact așa se numește. Acel raport se listează ținând seama de datele din istoricul salariatului.
Se obține simplu din ecranul de registru de evidență a salariaților, unde ai un buton care exact așa se numește. Acel raport se listează ținând seama de datele din istoricul salariatului.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
sau daca ai evidenta pe Revisalul ITM-ului in Rapoarte gasesti raport pe salariat si dai listare