formular 088
-
formular 088
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu declaratia 088? Din ce am citit pana acum m-am cam speriat. Societatea si-a schimbat sediul social si am primit notificare sa depunem declaratia 088. Exista riscul de a ne fi respinsa declaratia, nemaiputand astfel sa ne deducem tva?
Multumesc!
Ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu declaratia 088? Din ce am citit pana acum m-am cam speriat. Societatea si-a schimbat sediul social si am primit notificare sa depunem declaratia 088. Exista riscul de a ne fi respinsa declaratia, nemaiputand astfel sa ne deducem tva?
Multumesc!
Re: formular 088
Da, întotdeauna există un astfel de risc.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc frumos pt raspuns.
Ne vom asuma riscul acesta, desi nu mi se pare normal, ne-am schimbat doar sediul social, nu inteleg de ce anaf-ul face atata caz din asta, dar asa e la noi plateste cel care e corect
Ne vom asuma riscul acesta, desi nu mi se pare normal, ne-am schimbat doar sediul social, nu inteleg de ce anaf-ul face atata caz din asta, dar asa e la noi plateste cel care e corect

-
Dupa 6 luni de asteptare s-a analizat celebrul formular 088.
Rezultat= anularea codului de tva (suntem platitori din 1998)
Motiv= nu am demonstrat capacitatea de a desfasura activitate economica.
Ce e de facut? Citind pe forum am ramas socata.
Am vazut ca trebuie ajustat tva la imobilizarile neamortizate. Ajustarea se face la valoarea de intrare a mijlocului fix?
Rezultat= anularea codului de tva (suntem platitori din 1998)
Motiv= nu am demonstrat capacitatea de a desfasura activitate economica.
Ce e de facut? Citind pe forum am ramas socata.
Am vazut ca trebuie ajustat tva la imobilizarile neamortizate. Ajustarea se face la valoarea de intrare a mijlocului fix?
La valoarea rămasă.
-
Si daca unele au fost reevaluate?
Re-evaluarea nu se ia în considerare.
-
Multumesc frumos!!
Informatiile din 088, referitoare la un SRL, se completeaza pentru toti asociatii sau doar pentru asociatii cu o anumita pondere in capitalul social?
-
Pentru toata lumea , indiferent de sex (orientare sexuala), rasa, nationalitate sau religie. Deci, fara discriminare !!!! URA!
Buna ziua,
de unde pot descarca D 088 (ultima, cea cu 12 intrebari) , nu trebuia sa apara azi ? pe site-ul anaf-ului este tot cea veche.
de unde pot descarca D 088 (ultima, cea cu 12 intrebari) , nu trebuia sa apara azi ? pe site-ul anaf-ului este tot cea veche.
A aparut azi actualizarea d 088 dar nu gasesc unde scrie ce documente se ataseaza, ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
va rog sa-mi spuneti ce vrea exact la documentul pe care-l vor cei de la ANAF sa il anexam :
"contractul de prestari servicii incheiat de persoana impozabila cu prestatorul de servicii in domeniul punerii la dispozitie de personal calificat"
"contractul de prestari servicii incheiat de persoana impozabila cu prestatorul de servicii in domeniul punerii la dispozitie de personal calificat"
Aveți vreo firmă ce v-a pus la dispoziție personal? Adică sunt salariații ei și lucrează pentru dvs? Dacă nu, nu aveți nimic de anexat, iar dacă da, e nevoie să anexați contractul încheiat cu firma ce v-a pus la dispoziție personalul. Punerea la dispoziție se face conform codului muncii. Dacă aveți salariați proprii angajați prin selecție de pe un site de oferte de locuri de muncă, nu e caz de punere la dispoziție.
am inteles,multumesc