Diferente salarii decembrie

lepadatf

Diferente salarii decembrie

#1 Mesaj de lepadatf »

In luna decembrie salariile asistentilor sociali au fost majorate cu 25%, am cerut la Ministerul Muncii un punct de vedere pentru asistentii personali ai persoanelor cu handicap si am primit raspuns pe 21.01.2016 ca trebuie majorat si salariul asistentilor personali. La acea data balanta pentru luna decembrie era inchisa, statul de plata validat si platit.
EX.: salariul initial 1050 lei brut si 777 lei net, pentru un salariat fara persoane la deducere
salariul majorat 1313 lei brut si 956 lei net.
1.Am incercat sa generez inca o data luna decembrie si la fiecare salariat sa trec diferenta de brut, adica 263 lei dar fiind suma foarte mica nu imi calculeaza impozit si in loc de o diferenta la net de 179 lei imi iese o diferenta de 220 lei.
2. Am incercat sa generez inca o data luna decembrie si sa trec la fiecare salariat salariul corect de incadrare, si anume 1313 lei iar la avans sa trec netul incasat, si anume 777 lei dar daca scot fisa fiscala sau o situatie pe un salariat pt luna decembrie imi cumuleaza cele 2 state si rezulta ca incasat o data un brut de 1050 lei si o data un brut de 1313 lei, in total un venit brut de 2363, ceea ce nu este corect.
3. Am incercat sa introduc diferenta de salariu brut - 263 lei in luna ianuarie dar din cauza deducerii modificate tot nu pic pe suma corecta la un salariat.
Cum pot face statul de plata cu diferentele pentru luna decembrie?

herganiec

Re: Diferente salarii decembrie

#2 Mesaj de herganiec »

modificati statul de plata cu decembrie, il listati si faceti diferentele cu statul de plata vechi. inregistrati apoi manual in program diferentele.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

lepadatf

#3 Mesaj de lepadatf »

Contabila sef nu ma lasa sa devalidez luna decembrie pentru ca a facut bilantul si nu stiu ce alta varianta sa gasesc. Eu am calculat sumele corecte, am generat luna decembrie inca o data si am trecut la avans suma pe care au incasat-o (777 lei), am transmis rectificativa la D112, am facut o situatie recapitulativa cu diferentele la contributii pe care sa le inregistreze manual in luna ianuarie dar nu stiu cum sa fac statul de plata in SAGA pentru ca dna contabil nu ma lasa sa devalidez luna decembrie initiala si cu luna decembrie generata de 2 ori nu este corect ca imi cumuleaza sumele.

tomac

#4 Mesaj de tomac »

Cum să facă bilanțul? Pe ce? Să fim serioși. probabil a fost gata cu el în 5 ianuarie. :mrgreen:
Băi nene, mă iau durerile de cap.
Eu am firme ce încă nu sunt gata cu punctajele cu partenerii și alții au făcut un bilanț care nici nu a fost publicat de ANAF.
Să nu vorbesc de faptul că până la aprobarea și depunerea bilanțului orice corecții ar fi necesare s-ar înregistra pe anul respectiv nu pe seama rezultatului reportat.

Sau e vorba de bugetari? Deși mă îndoiesc că și la ei e gata anul așa repede :D
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

lepadatf

#5 Mesaj de lepadatf »

Suntem institutie publica ce apartine de primarie si la noi sunt alte termene. Noi trimitem datele la primarie unde sunt centralizate. Oricum am rezolvat problema. Pana la urma am devalidat luna decembrie si am facut modificarile pe statul de plata din decembrie.

Scrie răspuns