Buna ziua,
Sunt contabila la un salon de infrumusetare care aplica gene false catre clienti diversi se fac si cursuri de make up si exista si un magazin online care vinde produse make up.
Avem casa de marcat( care nu este conectata la calculator), firma este la inceput de activitate, sfatuiti-ma va rog cum tin stocul de marfa de produse make up tinand cont ca acestea se vand fie prin casa de marcat catre clienti diversi, fie pe factura de la magazinul online.
Deci eu am o sigura gestiune unde intra marfa iar vanzarea se face fie pe bon fiscal fie pe factura si chitanta pentru magazinul online catre clienti diversi persoane fizice sau juridice.
Ce trebuie sa setez la gestiuni, va rog? Sau ce este mai bine sa intreprind acum la inceput de activitate pentru gestiunea make up?
Am vazut 3 de tutoriale unde se indica sa setez pe gestiuni distincte dar eu am o singura gesiune de intrare nu am doua gestiuni! Marfa intrata se vinde atat prin casa de marcat cat si pe factura si chitanta
Casa de marcat nu este conectata la calculator.
Multumesc frumos!
casa de marcat si magazin online
Re: casa de marcat si magazin online
O singură gestiune cantitativ-valorică, dar cu casa de marcat conectată la calculator.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Re: casa de marcat si magazin online
Acum am inteles; produsele se scad din gestiune daca folosesc casa de marcat. Multumesc