Preluare facturi neancasate !!!!
-
Preluare facturi neancasate !!!!
Buna seara. Am o rugaminte urgenta daca nu supar prea tare. Am preluat o soc. de la cineva care lucreaza tot cu SAGA. Soc. este inregistrata cu "tva la incasare". Nu stiu cum preiau facturile neancasate , pentru a fi preluate in decont.
Re: Preluare facturi neancasate !!!!
pai cereti ultima arhiva a firmei respective pe un stick.
iar la dvs va creati firma noua o validati si apoi restaurati arhiva primita. Voila.!
iar la dvs va creati firma noua o validati si apoi restaurati arhiva primita. Voila.!
-
Multumesc frumos. Nu merge. Alta varianta as vrea!
Dacă salvarea primită e corect restaurată e imposibil să nu meargă.
Cred că nu ai primit ce arhivă trebuie sau nu ai procedat cum ți-a spus maginap.
Vezi ca salvarea să fie pe aceeași versiune pe care faci restaurarea. Cere-o acum, dacă vechiul contabil și-a actualizat Saga la versiunea 466.
Cred că nu ai primit ce arhivă trebuie sau nu ai procedat cum ți-a spus maginap.
Vezi ca salvarea să fie pe aceeași versiune pe care faci restaurarea. Cere-o acum, dacă vechiul contabil și-a actualizat Saga la versiunea 466.
-
Multumesc mult! Am gasit alta varianta. A fost foarte simplu. Si asta pentru ca am numai 3 facturi. Sa va explic. Desi am introdus societatea cu luna ianuarie, am introdus in fereastra " iesiri" , facturile asa cum erau ele adica cu data din decembrie. Mesajul SAGA, a fost - Data facturilor este precedenta preluarii programului si nu se vor efectua operatiuni contabile. Cand am operat platile pe ianuarie , NC a iesit exact cum trebuia si sumele au fost preluate in jurnal si decont! Permiteti-mi sa ma felicit singura! SAGA merita felicitari. Nu degeaba lucrez cu ei de 10 ani. Multumesc pentru atentia acordata. Succes si o seara frumoasa.
Da, ai procedat corect. Dar între a face o preluare manuală și una prin restaurare...... e vorba de mai mult timp și de mai multă muncă. Plus că nu mai ai istoricul contabilității firmei.
...si nu cred ca conteaza varianta in care s-a facut arhiva daca versiunea de program este mai mica decat in care restaurezi. programul o upgradeaza automat la zi.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Posibil să ai dreptate, dar înclin să rămân la varianta cu acceași actualizare pe ambele calculatoare.
Așa mi se pare și logic, dacă ar merge cum zici tu există posibilitatea de a folosi Saga și actualizările softului fără licență. Faci o salvare pe 465, de exemplu, descarci de pe site varianta free actualizată 466, restaurezi, și tot așa....
Așa mi se pare și logic, dacă ar merge cum zici tu există posibilitatea de a folosi Saga și actualizările softului fără licență. Faci o salvare pe 465, de exemplu, descarci de pe site varianta free actualizată 466, restaurezi, și tot așa....
nu asta am spus.
ai programul v266 cu licenta si preiei o arhiva vers 265 sau mai mica de la un client.
cand faci restaurare la tine in 266 programul face update automat (nu la cele fara licenta).
ai programul v266 cu licenta si preiei o arhiva vers 265 sau mai mica de la un client.
cand faci restaurare la tine in 266 programul face update automat (nu la cele fara licenta).
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)