am achizitionat de curand programul saga, si am unele probleme, va rog ajutati-ma, lucrez la o fabrica de paine, pe langa faptul ca produc eu cumpar si de la alta fabrica produse, problema este ca la creeare de gestiune la produsele pe care le fac eu am configutrat PRODUS FINIT, la ce cumpar de la altii am bagat pe marfa, cum fac eu nir-ul cu adaos comercial, pt ca din acele produse o parte le transfer in magazinul propriu iar o parte o vand altor clienti pe factura, cum fac atunci cand transfer in magazinul din fabrica sa o transfer la alt pret.
mai am o intrebare stie cineva daca este legal sau nu sa facturezi cu 4 zecimale, pt ca eu am auzit ca nu este si ma cert cu clientii ca nu le da corect cu 2 zecimale. multumesc si astept raspuns cat mai repede.
help gestiune urgent
Help-ul pe care SAGA TI-L PUNE LA DISPOZITIE ESTE DE-A DREPTUL superb.
La configurare societati trebuie sa alegi gestiuni distincte iar la descarcare CMP.
In meniul programului (stanga sus) alegi in fisiere la gestiuni si creezi gestiunile.
Pretul de vanzare poate fi cu 4 zecimale (o sa vezi ca si SAGA iti permite) dar valoare fara TVA trebuie MUSAI SA AIBA 2 ZECIMALE.
Bine ai venit in comunitatea SAGA.
La configurare societati trebuie sa alegi gestiuni distincte iar la descarcare CMP.
In meniul programului (stanga sus) alegi in fisiere la gestiuni si creezi gestiunile.
Pretul de vanzare poate fi cu 4 zecimale (o sa vezi ca si SAGA iti permite) dar valoare fara TVA trebuie MUSAI SA AIBA 2 ZECIMALE.
Bine ai venit in comunitatea SAGA.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... =productie
o cautare dupa productie .. si gaseai raspunsul..
o cautare dupa productie .. si gaseai raspunsul..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)